שאלה דחופה לפרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לפרופסור בידר
    שלי
    02/05/2011

פרופ' בידר שלום רב

הרגשה קשה מאוד אודה לך עם תוכל להסביר לי את מצבי

החודש בת 35 לפני חצי שנה הריתי וההריון לא היה תקין והסתיים בהפלה טבעית בטא היתה מאוד נמוכה. עברתי את כל הבדיקות כולל צילום רחם מעמיק ובדיקת זרע הכל היה תקין והרופא המליץ לנסות באופן טבעי.

עכשיו הריתי שוב 3 חודשים לאחר שחזרתי לנסות שוב הרגשתי כאבים עזים בבוקר עם כתם דם כמו טרום ווסת אציין שזה הופיע היום הרב ה וכל היום כאבים מהשחלות.

פניתי לרופא שראה עדות להריון עקב עובי הרירית אין עדות להפלה אך גם אין שק הריון
    הוא הסביר כי יכול להיות מצב של הפריה גם 3 ימים אחר הביוץ.

לא מובן לי ווסת אחרון 22.3 הביוץ היה מאוחר 18 יום לאחר מכן ב-9.4 זה היום זיהיתי בבדיקה ביתית ביוץ. , 16 יום לאחר מכן בטא ראשונה 446 מחכה לתשובה של בטא שנייה.

פרופ' האם נראה לך הגיונ י שלא ראו שק הריון ?
    מה מקור הכאב העז מהשחלות וכתמי הדם כאשר אין עדות כרגע להפלה?
    במידה ותהיה הפלה חלילה מה עושים במצב כזה שהריתי פעמיים והריון לא תקין וכל הבדיקות תקינות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לפרופסור בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לפרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/05/2011

הבטא הראשונה טובה מאוד ויש לחזור על הבטא ואם היא תעלה טוב אז זה בסדר.
    לפעמים בתחילת ההריון יש תופעות כפי שאת מתארת. זה לא משנה עניין הכיוץ וכו, העיקר שיש הריון וצריך לראות שהוא מתקדם בסדר.
    בכל אופן אם תהיה הפלה יש לבצע בדיקות דם לטרומבופיליה.
    אני מאמין שיהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו