בעיות כניסה להריון כשנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיות כניסה להריון כשנה
    יעלי
    04/05/2011

היי, אני אהיה בת 36 ביולי. אמא לבת שנתיים. כבר שנה בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. אני מדריכת זומבה (פעילות אירובית) ומלמדת 4 שיעורים בשבוע. עשיתי בדיקות דם ופאפ ובדיקה שגרתית אצל גניקולוג שאמר לי שהכל בסדר. התזונה שלי לא מכילה מעט ירקות, אני לא לוקחת מולטי ויטמין או חומצה פולית. שמתי לב שהמחזור שלי נע בין 25 ל28 ימים, בכל חודש קצת שונה ואני מתחילה לקיים יחסים כבר ביום ה10 מיום הוסת הראשון. הוסת עצמה נמשכת בדימום חזק כיום ובשאר הימים חלשה וקצרה - כ3-4 ימים.
    היסטוריה רפואית נוספת שכבר סיפרתי לגניקולוג היא הפלה טבעית שהיתה לי לפני ההריון הראשון ( ספונטני ) וניתוח דחוף שעברתי לאחר חסימת מעי כ3 חודשים לאחר לידה (נאמר לי שלא תהיה בעיה להיכנס שוב להריון ושאוכל ללדת בלידה רגילה). השאלה שלי עכשיו היא מה עושים? אילו בדיקות נוספות כדאי לעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות כניסה להריון כשנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי פרט קטן

יעלי
    04/05/2011

שכחתי להגיד שההריון הראשון שבו היתה כביכול הפלה היה הריון כימי, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות כניסה להריון כשנה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/05/2011

צריך לעשות צילום רחם ובדיקת זרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו