FSH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH
    טלי
    04/05/2011

תודה גם לד"ר קול וגם לד"ר ישי על תשובתכם על בדיקת ה - FSHו LH לבדיקת ירידה בתפקוד שחלתי/כושר הפריון. הרופא אמר לי מפורשות כי אוכל לעשות זאת בכל יום כיוון שהוא יודע לחשב את הנתונים בהתאם ל LH. האמנם? חשוב לי לדעת כי יתכן שלא אוכל לבצבע את הפרופיל ההורמונאלי אלא רק באמצע או לקראת סוף המחזור (לא אהיה כאן). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי

טלי
    04/05/2011

שכחתי לציין בשאלתי כי מדובר בשאלת עיתוי בדיקת FSH ן LH. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

טלי
    04/05/2011

הבנתי כי אם בודקים את ה-FSH בהלימה לאסטרדיול והפרוגסטרון הבדיקה מהימנה ותקפה בכל יום של המחזור. אשמח להבהרה.מדוע אם כן רוב הרופאים בכל זאת מבקשים לבצע את הבדיקה ביום ה 3-5 לווסת? מתוך חשש שיתבלבלו ויטעו? מתוך עצלות לחשב עוד כמה פרמטרים??? רק רוצה להבין. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני מתערבת

שרון
    04/05/2011

אבל ממש לא!!
    FSH נמדד אך ורק ביום 2/3 למחזור
    מעבר לכך לא רלוונטי
    ואין אפשרות להשוות
    אלה אם הוא התכוון אולי לבדיקת AMH
    ואז את זו אפשר בכל יום במחזור החודשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו