המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    מימי
    30/12/2007

ד"ר שלום!

אני בת 25, בעלת שחלות פוליציסיטות, מנסה מזה קרוב לשנתיים להרות באופן טבעי, כאשר ב3 החודשים האחרונים נטלתי איקקלומין.
    בחודש הראשון הגבתי והיה ביוץ, אולם לא ביצענו הזרעה.
    בחודש השני לא היה ביוץ וקיבלתי מחזור לפני הזמן.
    בחודש השלישי הגבתי, ניצפו שני זקיקים גדולים, אוביטרל, הזרעה ובדיעבד מסתבר שכן היה ביוץ, אולם לא נקלט הריון.

אני כרגע מטופלת אצל רופאת נשים שאיננה מומחית לפריון, בעצתה, הועברתי למומחית לפריון ויש לי תור אליה ליום ראשון.

יחד עם זה בעצת הרופאה הנוכחית החלטתי ליטול חודש נוסף איקקלומין ולקוות לטוב.

האם חודש רביעי באיקקלומין יכול להיות מועיל או שאם עד היום לא נקלט הריון עם איקקלומין אין טעם?

שאלה נוספת היא לגבי המעבר לזריקות, הבנתי שבטרם עוברים לזריקות מומלץ לבצע צילום רחם. האם ההמלצה תקפה גם לגבי פוליציסטיות?

האם הטיפול שהציעה הרופאה, היינו, סיבוב רביעי ואחרון באיקקלומין, צילום רחם ומעבר לזריקות הוא הטיפול היעיל במקרה שלנו?

תודה רבה!
    מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מימי

ד''ר דוד ישי
    30/12/2007

נראה לי הגיוני לתת עוד סיכוי של מחזור אחד לאיקקלומין. בסה"כ הוא לא קיבל את הצ'נס שלו.
    נכון חושבת הרופאה שמציעה לעשות צילום רחם לפני התחלת טיפול בזריקות. גם אם הסיכוי למצא בעיה מכאנית קטן, צריך לשלול את האפשרות הזאת לפני הטיפול.
    אם תגיעי לשלב הזריקות, אני ממליץ לעשות אותו אצל רופא מומחה בתחום או במרפאה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו