שאלה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    מיכל
    08/05/2011

בת 36, הכל תקין אצלנו, הורים לילד בת 3 ומעל שנה מתקשים להשיג הריון.התחלתי טיפול בגונל אף, אני מזריקה 5 ימים והיום ביצעתי בדיקות דם...התוצאות: אסטרדיול 1600 פרוגסטרון 2.84
    lh-2.8
    במעקב זקיקים היו הרבה זקיקים אבל לא משמעותיים עדיין....אני מזריקה כל יום 75 יחידות...רציתי לשאול בגלל יום העצמאות נקבע לי בדיקת דם ואולטראסנוד ביום רביעי...האם לפי הבדיקות אני לא אבייץ עד אז האם זה מועד טוב?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה כי דילגו עליי

מיכל
    09/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה - תגובה

פרופ' שחר קול
    10/05/2011

נראה סביר, סיכוי טוב להמשך מוצלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול תודה דבר נוסף

מיכל
    10/05/2011

דר' קול תודה שענית לי רציתי רק להיות שקטה אם התוצאות דם שכתבתי קודם אין סיכוי שבייצתי אתמול או היום נכון, אני מחר במעקב אולטראסנוד ודם אבל יש לי הפרשות כנראה בגלל האסטרדיול הגבוה ואני כל המן מפחדת שאבייץ לפני הבדיקות..אלה תוצאות לא סמוכות לביוץ נכון?
    אסטרדיול 1600
    פרוגסטרון 2.8
    lh- 2.88
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול תודה דבר נוסף - תגובה

פרופ' שחר קול
    10/05/2011

נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו