חודשיים ללא וסת עם כאבים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חודשיים ללא וסת עם כאבים
    רעות
    08/05/2011

שלום
    הפסקתי לקחת גלולות לפני כ- 4 חודשים. מחזור ראשון אחרי 40 יום ולאחר מכן כבר חודשיים ללא מחזור. ביום ה- 39 היו הפרשות חומות חלשות שנמשכו יומיים והפסיקו (מאז כאמור עברו כבר שבועיים). בדיקת דם לפני שבוע יצאה שלילית. בבדיקה שיגרתית לפני 3 חודשים נודע לי כי יש לי שחלות פוליציסטיות (לא סובלת מהשמנה, שיעור וכו' ועם הגלולות המחזור היה סדיר מאוד כל 28 יום).
    א. בשבועיים האחרונים יש לי נפיחות רצינית בבטן התחתונה שמלווה בכאבים ובהפרשות צהובות (לא דלקת)- האם זה בגלל שאין מחזור
    ב. האם כדאי לנסות להיכנס להריון טבעי ולחכות עם נטילת כדורים כמו אקקלומין וכו'? זה קצת מפחיד אותי ואני אפילו לא יודעת אם אני מבייצת או אם יש סיכוי שאני אבייץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודשיים ללא וסת עם כאבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה- לא ענו לי

רעות
    09/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשיים ללא וסת עם כאבים - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/05/2011

הפרשות - מומלץ להיבדק ע"י רופא נשים.
    הריון טבעי אפשרי רק אם יש ביוץ. מתיאורך עולה החשש שהביוץ לא סדיר, לכן יש לבדוק הנושא ביסודיות (בדיקות דם, א.ס.).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו