מבקשת להתייעץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת להתייעץ
    מיכל
    11/05/2011

אני בת 36 אמא לילדה מהריון ספונטני, מנסה להרות כשנה ללא הצלחה...זהו סבב ראשון של גונל ף שקצת משתבש....אני בעלת שחלות פוליצסטיות אבל ביוץ סדיר ביום ה 14. הזרקתי שישה 7 ימים גונלף במינון נמוך של 75 יחידות. התכונתי להזריק היום או אוביטרל או דקקפטיל (לאור זקיקים מרובים) עשיתי בדיקת דם היום והתוצאות הראו מספרים גבוהים וכנראה הביוץ החל לבד על פי הבנתי....
    אסטרדיול - 8000
    פרוגסטרון 5.20
    lh-20
    התקשרה אליי אחות מהמרפאה וביקשה שלא אזריק יותר כלום היום (לא אוביטרל ולא דקפפטיל) ביקשה שאגיע מחר שוב לבדיקת דם חוזרת וכנראה הזרעה בערב....קודם כל רציתי לדעת האם לפי התוצאות אפשר לדעת האם הביוץ יהיה היום או מחר? ומה דעתכם על התוכנית...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת להתייעץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת להתייעץ - תגובה

פרופ' שחר קול
    11/05/2011

קשה לקבוע על סמך בדיקה אחת.
    האם יש נתוני א.ס.??? יתכן סיכון גבוה במיוחד לריבוי עוברים וגירוי יתר על סמך רמה גבוהה של אסטרדיול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול תודה

מיכל
    11/05/2011

יש אולטראסנוד מהיום...היו כמה מעט זקיקים גדולים אבל הרבה בינוניים...העניין הוא שלא קיבלתי אורביטל...פספסתי את זה ....מה קורה במידה ולא מקבלים אורביטל האם הביוץ חל רק לגבי הגדולים ביותר? והבינוניים לא מבייצים?
    היית ממליץ לי לוותר על הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו