ברונכיט והחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ברונכיט והחזרה
    רונית
    12/05/2011

שלום,
    מיום שישי אני חולה עם ברונכיט וחום שהיה עד אתמול. היום כבר אין חום אני עדיין מאוד חלשה ומשתעלת.
    ביום ראשון הייתה אמורה להיות לנו החזרה והורםא לא מוכן לעשות אותה גם אם אני ארגיש כבר בסדר גמור כי הוא אומר שזה שאני משתעלת יכול לפגוע בסיכויי הקליטה וזה שהיה לי חום עד אתמול זה קרוב מידי ליום ראשון והוא לא מסכים.
    לי זה נשמע מופרך כי קודם כל נשים בהריון חולות לפעמים ומשתעלות וממתי שיעול יכול לפגוע בסיכויי קליטה?? דבר שני אם היום אני בלי חום אז עד יום ראשון זה כבר 4 ימים בלי חום אז מה העניין? האם הוא צודק? האם גם אתם הייתם מסרבים לעשות החזרה אחרי מחלה? לי זה נשמע כמו שטויות במיץ! אבל אני לא רופאה ואולי אני טועה ואשמח לחוות דעת שניה בנושא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט והחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עליי

רונית
    12/05/2011

שמח לתשובה גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה

ורדה
    12/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברונכיט והחזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/05/2011

אם זה עוברים טרים הייתי מחזיר בכל מקרה וגם מוקפאים הייתי מחזיר אך זה פחות קריטי כי לא עברת שאיבה וזה פחות משמעותי.
    בכל אופן כל רופא יכול להאמין כי מצב זה או אחר הוא פחות טוב או יעיל למטופלת שלו.
    אין ממש הוכחות למה שהוא חושב שזה נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו