שימוש בגונל f

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שימוש בגונל f
    מיכל
    12/05/2011

כתבתי כמה פעמים ואני רוצה לוודא משהו, אני בת 36 הכל תקין אצלנו לאחר שנה של נסיונות התחלתי להזריק גונל f במינון של 75. תוך שבוע נוצרו המון המון זקיקים והגעתי היום ליום ביוץ עם 9000 אסטרדיול.....החלטתי להפסיק טיפול, לא לעשות הזרעה ולא לקיים יחסי מין....רציתי לברר...מתי צפוי גירוי יתר של השחלות, האם אני אסבול מזה אחרי שהזקיקים יבייצו? או שכבר הייתי אמורה להרגיש את זה בגדלית הזקיקים...האם לדעתם נכון להפסיק טיפול במצב כזה?
    יש לי ילדה קטנה בבית ולא רציתי לקחת את הסיכון שאאושפז בטח לא עם הריון מרובה עוברים וגירוי יתר שחלתי...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בגונל f

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בגונל f - תגובה

פרופ' שחר קול
    12/05/2011

אם לא יהיה ביוץ לא יהיה גירוי יתר.
    ההחלטה להפסיק היא נבונה.
    אפשר למנוע ביוץ עצמוני ע"י מתן אנטגוניסטים, במקרה זה יש לתת פרוגסטטיב כדי להביא למחזור. אחרת יתכן דימום דיספונציונלי.
    או ע"י מתן חד פעמי של אגוניסט שיגרום לנסיגה מהירה של כל הגופים הצהובים שייווצר, ווסת מוקדם, ללא כל סיכון לגירוי יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' קול שלום

מיכל
    12/05/2011

למעשה הביוץ החל היום עשיתי בדיקת דם והפרוגסטרון 6 וחצי.....האם עדיין יש מה לעשות? או פשוט לקוות שזה יעבור בשלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו