מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ בידרשלומית12/05/2011
להלן פרוטוקול שניתן לי:
4.5.11 קבלת מחזור
5.5.11 סינרל בוקר+ערב
6.5.11-11.5.11 דהיינו 6 ימים רצוף גונאל 450 ליום +סינרל פעמיים ביום
היום ביצעתי בדיקות:
אולטראסונד-זקיקים >10
רירית 4 מ"מ
פרוגסטרון 1.7
אסטרדיול >200
1 האם הגיוני שלמרות שלקחתי גונאל במשך 6 ימים,עדיין אין זקיקים?
מחזור נגמר ב 9.5.11
2 האם יש סיכויי שעוד ייווצרו זקיקים?או שמא סינרל עצר את הכל?והטיפול נועד לכישלון?
היום זה יום 9 למחזור.
בד"כ מחזורים סדירים כל 28 יום וכן מבייצת טבעי כל חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011הפרוטקול הזה צריך כביכול להגביר את הגירוי השחלתי אך אצלך זה לא קורה.
מהפרוטקטל אני מבין שיש לך תגובה שחלתית לא טובה וזה בדרך כלל עקב גיל.
יש לבצע פרופי הורמונלי עדכני ולעבור לטיפולים אחר.
אחד האפשרויות זה לשאוב במחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר אנא התייחסותך לשאלות...
סיון13/05/2011האם יש סיכויי שעוד ייווצרו זקיקים?או שמא סינרל עצר את הכל?והטיפול נועד לכישלון?
היום זה יום 9 למחזור.
בד"כ מחזורים סדירים כל 28 יום וכן מבייצת טבעי כל חודש.
אגב פרופיל הורמונלי שלי תקין
FSH 5.2
E2<200
בת 43* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר אנא התייחסותך לשאלות... - תגובה
פרופ` דוד בידר13/05/2011הגיל שלך מסביר הכל.
אין תגובה שחלתית ולכן אני ממליץ לך על תרומת ביציות.
אם בכל זאת את לא מקבלת את הקביעה שלי אפשרי לעשות טיפול אחד של מחזור טבעי ולראות מה קורה אך אני חושב שמעבר לזה כל טיפול אחר הוא בזבוז זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-ובכל זאת מה התשובה לשאלה
סיון14/05/2011האם יש סיכויי שעוד ייווצרו זקיקים?או שמא סינרל עצר את הכל?והטיפול נועד לכישלון?
היום זה יום 9 למחזור.
בד"כ מחזורים סדירים כל 28 יום וכן מבייצת טבעי כל חודש.
אגב פרופיל הורמונלי שלי תקין
FSH 5.2
E2<200* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-ובכל זאת מה התשובה לשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011לסינרל אין שום השפעה והוא רק מדכא ביוץ ואינו קשור לכך שלא הגבת.
התגובה צריכה להיות להורמונים והסינרל לא קשור לזה.יכול להיות אם יעלו מינון אז תתחיל תגובה אך בהזרקת כמות גדולה של הורמונים אין כמעט הצלחות.
אני ממליץ לך לא לבזבז זמן ואם את רוצה ילד יש לפנות לתרומה.
אפשרות נוספת זה לראות מה קורה במחזור הטבעי.אך רק טיפול אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)