הזרעה ומספר ביציות גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה ומספר ביציות גבוה
    גלית
    13/05/2011

שלום , אני בת 38 + ילד ,בעבר עשיתי הפלה, מעל שנה נסיון להכנס להריון, התחלנו הליך של הזרעה. קבלתי מהרופאה את התרופה CLOMIFEN (RATIOPHARM) מ"ג 50 , שני כדורים ביום למשך חמישה ימים ביום השלישי למחזור. בבדיקת זקיקים נאמר לי שיש לי 7 ביציות ובשל המספר הגבוה לא רצוי לעשות הזרעה מחשש להריון מרובה עוברים?
    נאמר לי לחזור בחודש הבא ולקחת שוב את התרופה אך חצי מינון.
    דרך אגב אני מתגוררת בדנמרק וסומכת יותר על הרופאים הישראלים.
    שאלתי: האם עדיף לחכות כמו שהרופאה כאן אומרת????
    מה בד"כ עושים בישראל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ומספר ביציות גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי גלית

מיכל
    13/05/2011

אני אתמול בייצתי והיו לי 12 ביציות ואסטרדיול 13 אלף וגם לי ביטלו את הטיפול ואמרו לי גם לא לקיים יחסי מין...הזרקתי גונל f במינון נמוך מאד ונאמר לי שחודש הבא אתחיל רבע מהמינון הזה כי זה מאד מסוכן מלבד הריון מרובה עוברים יכול להיות גירוי יתר בשחלות וזה יגרור אשפוז....גם אני לצערי הפסקתי טיפול והחודש הלך לפח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גלית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

זה לא אותו הדבר.יש שוני רב בין מרובי עוברים בגונל לעומת הכדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שלי
    13/05/2011

גם אני לא גרה בישרל וצריכה סיוע רפואי ממליצה לךבמידה ויש לך אפשרות לטפל אך ורק בישראל . בהזרעות וטיפולי הפריה מנסיון מאוד חשוב לדעת לאיזה רופאים הולכים ולא להגיע למצב שמטיילים בין רופאים והזמן עובר . בישראל יש המון פרופסורים מעולים כמו פרופסור בידר שיש לו חוות דעת מקצועית בפורום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

הי. תודה על הפירסומת.אבל את צודקת יש מספר "חברה" שהם טובים מאוד ולדעתי הפיריון אצלנו יוצא דופן בעיקר עקב הסיבסוד של העניין וזה חשוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה ומספר ביציות גבוה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

השאלה מדוע את לא מצליחה להרות.
    אם עשית הפלה אחרי הלידה של הילד ויש לך וסת סדיר הטיפול בכדורים מיותר.
    קודם כל צריך לבצע צילום רחם .
    אם הוסתות לא סדירים אז זה משהוא אחר.
    אם הגרידה לפני הלידה זה גם משהוא אחר.
    בכל אופן אני משער שהוסת סדיר אך לא בררו מה הסיבה שאת לא מצליחה להרות למרות שהרית כבר פעמיים ולדעתי ,או יותר נכון להרגשתי,את לא בכוון הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו