חשובה לי דעתו של פרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חשובה לי דעתו של פרופסור בידר
    שלי
    13/05/2011

פרופסור בידר שלום רב

יש מס' שאלות שחשובות עבורי אודה לך מאוד עם צתוכל לתת לי דעתך המקצועית

לפני 11 יום חשתי כאבים עזים בבטן תחתונה ודימום והיה הפלה טבעית ממש בתחילת הריון בערך שבוע 5 הבטא היתה באותו יום 2380 בבדיקת בטא 3 ימים לאחר מכן הבטא ירדה בחצי ולפני 5 ימים התחיל דימום חזק כמו וסת שהתיים היום

האם יכול להיות שמדובר בווסת והבטא התאפסה כבר עם הווסת או מדובר בדימום של הפלה?

פרופ' אני בת 35 ללא ילדים ובתוך 5 חודשים עברתי 2 הפלות טבעיות אך נקלטי מהר בנסיון הראשון ישר הריון ובנסיון ה-שני לאחר 3 חודשים.
    האם לדעתך עקב הגיל רצוי להתחיל בירורלגבי ההפלות ? האם זה עדיין לא מאוחר מידי בגילי.?
    אציין כי עשיתי בדיקות הורמונליות ובדיקת זרע הכל יצא תקין לחלוטין והרופא המליץ לנסות עוד קצת לבד ובאותו חודש שסיימיתי את הבדיקות היה הריון לצערי שוב לא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשובה לי דעתו של פרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

זה לא חשוב דימום או לא ומה שחשוב זה לדאוג שהבטא ירדה ל 0.כמובן שהדימום זה מעין הפלה של הריון מאוד צעיר אך שוב ,חשוב שהבטא תיעלם.
    הייתי בודק בדיקות דם לקרישיות יתר ובכל מקרה בהריון הבא הייתי נותן קלקסן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו