שאלה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    מיכל
    14/05/2011

אני החודש הזרקתי גונ f בעקבות זקיקים מרובים ופחד מהריון מרובה עוברים וגירוי שחלתי הופסק לי הטיפול האסטרדיול ביום ביוץ היה 13 אלף, נאמר לי לא לקיים יחסי מין ואתמול היה הביוץ (לא קיבלתי אוביטרל) רציתי לדעת בבקשה במחזור כזה וביוצ של כל הזקיקים האם צפוי מחזור רגיל בעוד 14 ימים? או האם הוא צפוי לא להגיע בזמן ? האם הוא יהיה כבד יותר? חשוב לי מאד לסיים את החודש הזה בשלום ולהתחיל חודש חדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

אם לא לוקחים אוביטרל אז הכל יסתדר.
    ל\ברוב המיקרים זה לא הביוץ שקורה אלא התהליך נעצר ולאט לאט נסוג עקב הפסקת הגירוי.
    ב80% מהמקרים אין ביוץ עצמי ואם היה ביוץ ונחשפת להריון יכול להיות גירוי יתר.
    אם היה ביוץ עצמי גם יכול להיות גירוי קל שיעבור והוסת תבוא בזמן.
    רוב הסיכויים לפי מה שכתבת שהכל יסתדר וצריך עוד חודש לחכות ללא טיפול על מנת שכל הזקיקים יעלמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר תודה שואלת משהו נוסף

מיכל
    14/05/2011

פרופ' יקר תודה על תשובתך, אני לא הספקתי לקבל אוביטרל כי בדיקות הדם שלי הראו אסטרדיול.13 אלף פרוגסטרון 6.5 נאמר לי על ידי הרופאה שהחל ביוץ עצמוני לפי בדיקות הדם....התקלה התרחשה בגלל שלא נבדקתי ביום העצמאות והאמת שהתגובה שלי לא היתה צפויה בסך הכל הזרקתי 5 ימים גונל f במינון נמוך של 75 והתוצאה היתה 10 זקיקים לפחות גדולים. הפסקתי הכל.....האם לא כל הזקיקים יעלמו במחזור הבא? האם הדימום המחזורי לא ישטוף אותם? ואיך למעשה התחלתי ביוץ עצמוני ללא אוביטרל...איך זה קורה? איך איבדתי שליטה ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר מקפיצה עבורך

מיכל
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר תודה שואלת משהו נוסף - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

התגובה לגונל היא אינדיבידואלית וכך זה יכול לקרות למרות המינון.
    זה שהפרוגסטרון מעט גבוה עדיין לא אומר כלום ובכל אופן זה אחד מ"סיבוכי" הטיפול ולא קרה כלום וזה לאט לאט יספג ובוסת הקרוב עדיין יהיו זקיקים גדולים שלא יספגו ולכן יש לחכות עוד מחזור עד שהכל מסתדר.
    לכל מטופלת יש למצוא את המינון המתאים לה ולפעמים לומדים את התגובה במחזור הראשון.
    אין ספק שהגבת בצורה שלא תמיד אפשר לצפות אותה אך בפעם הבאה כבר נידע איך להתמודד איתך.
    את לא איבדת שום שליטה וזה לא קשור לשליטה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר תודה רבה שאלה אחרונה

מיכל
    14/05/2011

האם אני אוכל לנסות להרות באופן טבעי במחזור הבא? או במידה ונשארים זקיקים גדולים לא יהיה לי ביוץ...בסך הכל הכל תקין אצלי, ביוצים סדירים טבעיים כל חודש..

תודה רבה אני מעריכה את תשובותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שאלה אחרונה בבקשה

מיכל
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר תודה רבה שאלה אחרונה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

במחזור הקרוב את יכולה לעשות מה שבא לך וכמובן לנסות טבעי זה הכי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו