מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בבקשהמיכל14/05/2011
אני החודש הזרקתי גונ f בעקבות זקיקים מרובים ופחד מהריון מרובה עוברים וגירוי שחלתי הופסק לי הטיפול האסטרדיול ביום ביוץ היה 13 אלף, נאמר לי לא לקיים יחסי מין ואתמול היה הביוץ (לא קיבלתי אוביטרל) רציתי לדעת בבקשה במחזור כזה וביוצ של כל הזקיקים האם צפוי מחזור רגיל בעוד 14 ימים? או האם הוא צפוי לא להגיע בזמן ? האם הוא יהיה כבד יותר? חשוב לי מאד לסיים את החודש הזה בשלום ולהתחיל חודש חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011אם לא לוקחים אוביטרל אז הכל יסתדר.
ל\ברוב המיקרים זה לא הביוץ שקורה אלא התהליך נעצר ולאט לאט נסוג עקב הפסקת הגירוי.
ב80% מהמקרים אין ביוץ עצמי ואם היה ביוץ ונחשפת להריון יכול להיות גירוי יתר.
אם היה ביוץ עצמי גם יכול להיות גירוי קל שיעבור והוסת תבוא בזמן.
רוב הסיכויים לפי מה שכתבת שהכל יסתדר וצריך עוד חודש לחכות ללא טיפול על מנת שכל הזקיקים יעלמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה שואלת משהו נוסף
מיכל14/05/2011פרופ' יקר תודה על תשובתך, אני לא הספקתי לקבל אוביטרל כי בדיקות הדם שלי הראו אסטרדיול.13 אלף פרוגסטרון 6.5 נאמר לי על ידי הרופאה שהחל ביוץ עצמוני לפי בדיקות הדם....התקלה התרחשה בגלל שלא נבדקתי ביום העצמאות והאמת שהתגובה שלי לא היתה צפויה בסך הכל הזרקתי 5 ימים גונל f במינון נמוך של 75 והתוצאה היתה 10 זקיקים לפחות גדולים. הפסקתי הכל.....האם לא כל הזקיקים יעלמו במחזור הבא? האם הדימום המחזורי לא ישטוף אותם? ואיך למעשה התחלתי ביוץ עצמוני ללא אוביטרל...איך זה קורה? איך איבדתי שליטה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר מקפיצה עבורך
מיכל14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה שואלת משהו נוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011התגובה לגונל היא אינדיבידואלית וכך זה יכול לקרות למרות המינון.
זה שהפרוגסטרון מעט גבוה עדיין לא אומר כלום ובכל אופן זה אחד מ"סיבוכי" הטיפול ולא קרה כלום וזה לאט לאט יספג ובוסת הקרוב עדיין יהיו זקיקים גדולים שלא יספגו ולכן יש לחכות עוד מחזור עד שהכל מסתדר.
לכל מטופלת יש למצוא את המינון המתאים לה ולפעמים לומדים את התגובה במחזור הראשון.
אין ספק שהגבת בצורה שלא תמיד אפשר לצפות אותה אך בפעם הבאה כבר נידע איך להתמודד איתך.
את לא איבדת שום שליטה וזה לא קשור לשליטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה רבה שאלה אחרונה
מיכל14/05/2011האם אני אוכל לנסות להרות באופן טבעי במחזור הבא? או במידה ונשארים זקיקים גדולים לא יהיה לי ביוץ...בסך הכל הכל תקין אצלי, ביוצים סדירים טבעיים כל חודש..
תודה רבה אני מעריכה את תשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה אחרונה בבקשה
מיכל14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה רבה שאלה אחרונה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2011במחזור הקרוב את יכולה לעשות מה שבא לך וכמובן לנסות טבעי זה הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)