הזרעה ומספר ביציות גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה ומספר ביציות גבוה
    גלית
    14/05/2011

שלום פרופ' בידר בהמשך לשאלתי על אי ביצוע הזרעה מחשש להריון מרובה עוברים (7 ביציות(ע"פ רופאה מדנמרק )
    אוסיף כי הוסת שלי סדירה, זמן קצר אחרי הלידה נכנסתי שוב להריון ואז בצעתי הפלה.ואכן כאן עשיתי צילום רחם והכל תקין.גם בהריון הראשון לקח לנו כמעט שנה עד שנקלטתי והכל היה תקין.

לשאלתי : מה הכוונה שרשמת "שאני לא בכוון הנכון" , בחודש הבא אני שוב אמורה לקחת את הכדורים חצי מינון , מה עלי לבקש מהרופאה כאן????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה ומספר ביציות גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה ומספר ביציות גבוה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2011

הטיפול בכדורים אינו מתאים במצב שלך.
    יש להתחיל בזריקות הורמונליות והזרעות.
    הכדורים לא ניתנים כאשר הוסת סדיר ויש לכדורים תופעות של פגיעה ברירית רחם ועוד והוא ניתן לנשים לא מבייצות.
    את לא צריכה לבקש טיפולים מרופא או רופאה.
    הסיבה שיש רופאים שבכל זאת נותנים כדורים זה בגלל שלא כל אחד יכול לתת את הזריקות ,כי צריך אישור לכך ,או שאינה רופאה שמתעסקת הרבה בפיריון.
    במקרים של וסת סדיר הכדורים לא ממש מוסיפים ואילו הזריקות טובות בהרבה מכל הבחינות ולכן כתבתי מה שכתבתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו