תוצאות בדיקת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת זרע
    בילי
    15/05/2011

אנחנו זוג כבני 30 אחרי 11 ניסיונות כושלים להיכנס להריון היום הגיעו תוצאות בדיקת הזרע:
    נפח 2.4
    צבע נורמלי
    viscosity נורמל
    concentration 11million
    total count 26.3 million
    motility 9%
    total motile count 2.3 million
    motile progressivity: rapid 2% slow 5% non progressive 2% immotile 91%
    morphlogy 2%
    abnormal forms 98% head 54% mid piece 31% tail 2% multiple abnormalities 11%
    agglutination none
    vitality -
    white blood cells 1-2 millions
    other round cells -
    semen classification: oligozoospermia teratozoospermia asthenozoospermia
    אני יודעת שזה גרוע השאלה שלי היא עד כמה, מה אפשר לעשות עם תוצאות כאלו? הזרעות? הפריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה, צריכה תשובה דחוף!!!!!!!!!!!

בילי
    15/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה עושים איקסי במסגרת ivf

ורדה
    16/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על השאלה אבל מי את???

בילי
    16/05/2011

תודה על התשובה אבל כתבתי פה כדי לקבל את חוות דעתם של הרופאים, האם את רופאה? מומחית פוריות?
    אשמח בכל זאת לקבל את חוות דעתם של הרופאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת זרע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/05/2011

קודם כל בדיקת זרע אחת לא אומרת כלום. שנית לא הבנתי מה הכוונה 11 ניסיונות כושלים.
    אם הכוונה לניסיונות לבד אז צריך גם פרטים עלייך.
    בכל אופן עם הוסת שלך סדיר ולא עברת פעולות חודרניות ברחם ולא הרית בעבר יש לבצע גם לך מספר בדיקות.
    לפי נתוני הזרע בבדיקה אחת אחוז תנועות נמוך מרמז על דלקת ולכן יש על הגבר לפנות למרפאה לפיריון הגבר לפני כל החלטה על טיפול כי אם נגלה תהליך דלקתי בזרע זה לא טוב לשום טיפול ויש לטפל באנטיביוטיקה לתקופה של שבועיים, או יתכן ונמצא סיבה אחרת לבעיה.
    יתכן שזה חד פעמי ובפעם הבאה הזרע יהיה טוב כי אצל גבר הזרע משתנה ולא מספיקה בדיקה אחת.
    הייתי עושה הכל במקביל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה

בילי
    16/05/2011

ב11 ניסיונות התכוונתי ל11 חודשים שבהם ניסינו להיכנס להריון באופן טבעי.
    אני גם עשתי בדיקות דם (פרופיל הורמונלי) שיצאו תקינות. וכמו כן הווסת סדירה.
    אני מבינה שצריך לעשות עוד בירורים ובדיקה חוזרת אבל למה הכוונה שלך בלעשות הכל במקביל? לבצע את הבדיקות הנוספות או שאפשר במקביל להמשך הבירור להתחיל כבר באיזשהו טיפול שאולי ייקדם אותנו לקראת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/05/2011

לא ענית לי אבל אני מקווה שלא עברת הפלה בעבר.
    במקביל אני מתכוון לנסות לעשות הזרעה על מחזור טבעי ואז נראה איך הזרע.לפנות למרפאה לפיריון הגבר וכו,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב תודה רבה

בילי
    17/05/2011

לצערי עברתי גרידה לפני בערך 15 שנים ומאז חוויתי גם הריון כימי אחד לפני כשלוש שנים, אני מתארת לעצמי שאצטרך לעשות גם צילום רחם אבל מכיוון שהתור הקרוב שלי למומחה פוריות הוא ממש קרוב לביוץ (לא הצלחתי להשיג תור מוקדם יותר) אני מקווה שהוא יאשר לי לעשות כבר החודש הזרעה על בסיס ביוץ טבעי כדי לא לפספס גם את החודש ואז להשלים את כל הבדיקות של בעלי ואת שלי נעשה אחרי המחזור הבא (בתקווה שכמובן לא יגיע) ולפני הביוץ הבא
    הגיוני או שאני מגזימה בציפיות שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב תודה רבה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/05/2011

אם ההריון הכימי היה מבן הזוג הנוכחי זה אומר הרבה.בכל אופן הייתי עושה קודם צילום רחם ובדיקת זרע חוזרת ומחליט מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבן ההריון היה מבן הזוג הנוכחי

בילי
    19/05/2011

אבל זה היה לפני כשלוש שנים כשרק התחלנו לצאת ועוד לא חשבנו בכלל על ילדים, באותה תקופה אני עוד לקחתי גלולות למניעת הריון וכנראה שמשהו השתבש ובכל זאת נכנסתי להריון שנגמר בבטא 22 אז חשבנו שהוא נפל בגלל הגלולות ומכיוון שלא היינו בכיוון של ילדים (על חתונה עוד לא חשבנו) אז לא הוטרדנו מזה.
    בכל מקרה תודה רבה
    מקווה שאכן הרופא שלנו ישלח אותנו לצילום רחם ואני מאמינה שגם לבדיקה חוזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו