גם אני פניתי לפרופ' דור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גם אני פניתי לפרופ' דור
    מודאגת
    17/05/2011

גם אני פניתי לפרופ' דור אחרי המלצות אך לי חשוב המענה בכל שעןת היום התקשרתי יום ראשון (זה יצא יום הזכרון) האם להתחיל את הזריקות וענתה לי המזכירה עם התשובה אני לא רופאה אני רוצה רופא שיתן לי את הפלאפון האישי אולי אני מגזימה אבל אני הייתי בלחץ ובסוף אחות באסותא הסבירה לי שזה לא מתאים עם כל ההצלחות אם אין מענה ישיר אני מעדיפה לחזור לקופ"ח שם קיבלתי יחס יותר חם ומענה לכל שאלה.(הזריקות צריכות להיות מאד מדויקות).אני לא מאשימה אף אחד אבל אני מרגישה די תלויה באויר לפעמים פרטי זה לא הפתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם אני פניתי לפרופ' דור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני פניתי לפרופ' דור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/05/2011

את צודקת בפיריון צריך להיות זמין למטופלות תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכשלתי

מודאגת
    22/05/2011

נכשלתי בלשון הרע לא הייתי צריכה לדבר עליו בשמו העיכובים שלי לא קשורים אליו מבקשת סליחה מהפרופסור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכשלתי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/05/2011

זה לא קשור.
    בדבר אחד את צודקת ולפי דעתי רופא הפיריון שלך צריך לענות לך 24 שעות בגלל צרכי הטיפול וכך אני נוהג.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו