בדיקה ששמעתי עליה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקה ששמעתי עליה
    מודאגת
    17/05/2011

שמעתי שיש בדיקה שעושים בתחילת הזרוע ואז מגלים מה בעיית הפוריות משהו מכיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה ששמעתי עליה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה ששמעתי עליה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/05/2011

בזרוע של מי? של האישה או הגבר?
    ונגיד שנגיד לך לפי הזרוע מה תעשי? יטפלו לפי הממצאים ברגל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה ששמעתי

מודאגת
    18/05/2011

רק שמעתי על הבדיקה הזאת שנותנת תשובה לבעיה המחזור שלי מדויק כמו שעון שוויצרי וגם הביוץ אז אני מ 10% שהסיבה לא ידוע זה מתסכל אז אני מחפשת שיטות שונות לפתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה ששמעתי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/05/2011

לא מכיר את השיטה אך נשמע לי הזוי.
    תנסי ותספרי לי מה קורה.
    בכל אופן אם את לא מצליחה להרות את ובם זוגך צריכים לעבור ברור אם עניין הזרוע לא יעבוד.
    אני יודע שאצלנו כתוב ביד חזקה ובזרוע נטויה , אולי לזה הכוונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה ששמעתי עליה

מודאגת
    19/05/2011

שמעתי על השיטה מפה לאוזן אין לי מושג מי עושה את זה אני בת 39 אחרי חצי שנה של טיפול הורמונלי שלא יצא ממנו כלום ושתי הזרעות ושוקלת IVF אך שמעתי שיש עוד מה לעשות לפני כל כך הרבה רופאים כל כך הרבה שיטות מה לעשות אני מבולבלת אני עדיין מאמינה שישועת ה' כהרף עין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה ששמעתי עליה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/05/2011

איזה הרבה שיטות?
    חוץ מהפריה אני לא מכיר עוד שיטות.
    אשמח להחכים.
    לא ענית לי לגבי הזרועה הנטויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטה ששמעתי עליה

מודאגת
    22/05/2011

שמעתי על שיטה שבביוץ מקבלים זריקה בבטן כדי שהזרע יהיה הרבה זמן ברחם ובאיכות טובה יותר חברה שלי נקלטה להריון לאחר זריקה כזאת היא שכנעה אותי לחכות עם ההפריות בקשר לזרוע סתם סקרנות מה זה אין לי מושג ואין לי איך לברר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטה ששמעתי עליה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/05/2011

אני משער שהזריקה זה אוביטרל שמתזמן הביוץ.
    אין זריקה או זריקות שמשאירות זרע יותר ברחם.
    זה שהחברה שלך נקלטה זה לא אומר שזה בגלל הזריקה וזה לא אומר שזה מה שמתאים לך.
    כמובן שאת יכולה לעשות מה שבא לך ורק העתיד יוכיח מה באמת יעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה לא שואלים שאלה בפורום

לימונית
    22/05/2011

למודאגת שלום,

אני מבינה שאת חדשה בעניין הזה של טיפולים וכו', אבל אם את רוצה שייתיחסו לשאלות שלך באופן רציני, את צריכה לשאול שאלה בצורה מסודרת ורצינית.
    "שמעתי על שיטה...." בלי להגיד מה השיטה ששמעת עליה, ובקשר למה היא קיימת, בוודאי שזה לא רציני. ומה שכתבת לגבי החברה שלך, מראה את הבלבול הגדול שלך, בין ה"שיטה" שהזכרת (בזרוע?) לבין הזריקה בבטן.
    החברה שלך עברה כנראה טיפול הפריה, וקיבלה זריקה להשריית ביוץ, זו זריקה שגורמת לביציות לצאת מהזקיקים, ומזריקים אותה לאחר שהרופא רואה, בעזרת בדיקות המעקב, שהגיע הזמן להזריק אותה לצורך שאיבת הביציות מהאישה.
    ייתכן גם ואת מתבלבלת ומדברת על זריקות ההורמונים שקיבלה לצורך הגברת כמות הביציות, כמו שנהוג בטיפולי הפריה חוץ גופית (IVF).

אז אני חוזרת לעיקר: כשאת מעלה שאלה לפורום רפואי, את צריכה לשים לב שאת לא שואלת שאלה באוויר, אלא משהו קונקרטי שניתן יהיה להתייחס אלייך ברצינות, ולענות לך על השאלה באופן קונקרטי.

מאחלת לך בהצלחה בכל מקרה,
    לימונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו