מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כדי להבין...סיון17/05/2011
אני נמצאת בטיפולי הפרייה מתרומת זרע.(לא נשואה)
יום לפני השאיבה קיימתי יחסים עם חבר.
ביום השאיבה,רופא איחר מעט ולכן שאיבה נעשתה אחרי 35 שעות...
ולביצית נכנס גרעין שלישי.
השאלה שלי:
הייתכן כי הביצית הופרתה עי' זרע של חבר שלי?
ואז כששאבו אותה,היא כבר הייתה מופרית?ואז כשהפרו אותה בתרומת זרע,אזיי
2 זרעים נכנסו לביצית ולכן נאמר לי כי נכנס גרעין שלישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו לך
לימונית17/05/2011למיטב ידיעתי, אם הביצית היתה מפרה את הזרע של אותו חבר, אז היא לא היתה כבר בשחלה ולא היו יכולים לשאוב לך אותה. ביצית שמפרה היא ביצית שכבר בשלה ובייצה - יוצאת מהשחלה,עושה את דרכה אל החצוצרה, שם היא פוגשת את הזרע, ואחר כך הביצית המופרית עוברת לרחם.
גרעין שלישי זה אומר בד"כ שהזרע לא היה תקין (או אולי הביצית), וזה כנראה הזרע שקיבלת מהתורם ושעבר הפריה במעבדה.
אם טעיתי אז הרופאים כבר יתקנו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה כדי להבין... - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2011אם נשאבו ביציות זה תמיד בזמן הנכון אחרת לא היו מוצאים ביציות.
הזרע של החבר לא הפרה ביציות שלא חרגו מהשחלה.
אם זו התוצאה סימן שיש בעיה בביצית ויתכן שהיא התחלקה ככה או שנכנס עוד זרע בזמן ההפםריה אך זה לא משנה.
אני מהמר שגילך מעל 40 ולכן זה קרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-לא הבנתי...
שלומית18/05/2011למה כוונתך נכנס עוד זרע בהפרייה?
לא הבנתי..איך יכול להכנס עוד זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-לא הבנתי... - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2011כאשר שמים זרע ליד הביצית וחודר לביצית שני זרעונים זה לא מצב תקין ולרוב עקב אי תקינות הביצית ומעטפת חלשה ואז יש 3 גרעינים.
בהפריה זה קורה בגיל מבוגר וזה הפריה לא תקינה.
לפני ששמים זרע רואים רק את הביצית והמבנה שלה.
אין דבר כזה שמוציאים ביצית והיא כבר הופרתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה אחרונה ברשותך
סיון19/05/2011אז אולי שווה לי לבקש פעם הבאה לעשות מיקרוניפולציה?
ואז יחדור רק זרע בודד אחד?
או שמא בתרומת רע לא נהוג לעשות כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שאלה אחרונה ברשותך - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2011זה שנעשה מיקרומניפולציה יחדיר באמת זרע בודד וזה לא יקרה, אך השאלה אם יצא מזה הריון ולידה.
וכתבתי לך שאני חושב שאת כבר מעל 40 ויתכן ואת מבזבזת זמן על טיפולים אלה ואם אינך רוצה בטיפולי תרומת ביציות אזי את יכולה לנסות עוד פעם-פעמיים מיקרומניפולציה, ולהפסיק הטיפולים שאת עושה ולעבור לתרומה או לא.
את גם יכולה לבצע בדיקת AMH בדם שיגיד לך סופית אם יש סיכויי כלשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)