מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

לא הסברתי נכון
מירי19/05/2011רופא בפורום.
אני יכולה לעבור לכל בי"ח שאני רוצה כדי לעשות הפריה?
אני באה לשיבא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך שאיבה והחזרת ביציותגלי17/05/2011
שלום רב,
אני אמורה לעבור ביום ה' הקרוב שאיבת ביציות. הייתי רוצה לדעת
כמה זמן זה עורך? מה קורה אחרי, התאוששות וכו'...?
בנוסף, כאשר מחזירים את העוברים האם צריך לשכב לנוח? לא ללכת לעבודה? מה בעצם מותר/אסור
תודה, גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך שאיבה והחזרת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2011לא ברור לי. הרי את כל זה היית צריכה לדעת מראש לאחר הסבר מלא על הכל מהרופא שלך ,אז מה קורה פה?
בכל אופן הפעולה קצרה אך יחד אם ההרדמה ואת שאת יוצאת זה 20-25 דקות.
השחרור אחרי כ 3 שעות.
אם את מרגישה בסדר את יכולה ללכת לעבוד ולעשות הכל,אך יכולים להיות סיבוכים או כאבים ואני מקווה שהבנת כי על כל הפעולה וסיבוכיה את חתמת שקראת והבנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה פה אתה שואל?
מירי18/05/2011מה שקורה שאם לא הולכים לרופאים עצמאיים אז מתייחסים אלינו כאל עכברים במעבדה. ומזל שיש לנו אתכם כדי לשאול אתכם את השאלות.
דיברתי עם עוד כמה איפה שאנחנו מטופלות וגם הן באותה הדיעה.
כשאני עשיתי הזרעה לפני כמה ימים, הייתי ממש צריכה לתחקר את הרופאה מה צריך לעשות אחרי, התשובה היחידה שקיבלתי זה "בדיקת דם בעוד שבועיים" והיא רצה להזרעה אחרת. מי עושה בדיקה דם? אני צריכה לחזור לשם או ללכת לרופא המשפחה ולבקש בדיקות? זה דברים מינימליים שצריכים לדעת ולא אומרים לנו. ואם אנחנו שואלות יותר מידי אז אנחנו קרציות ומתייחסים אלינו בהתאם.
אז מה שקורה לי בכל אופן, שאצטרך להוציא כספים שאין לי כדי ללכת לרופא עצמאי.
וסליחה שהוצאתי את התסכול שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה פה אתה שואל? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/05/2011אבל הזרעה זה שונה משאיבה.
בשאיבה אנחנו ,בתל השומר, יושבים ומסבירים ארוכות והכל בסדר ולא צריך ללכת לרופאים עצמאיים. את לא יכולה לגשת לשאיבה בלי להבין הכל ולחתום.
אולי בהזרעות זה ככה כי זה פשוט.
איפוה את עושה הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה מאוד שזו הסיבה
מירי18/05/2011שרק בגלל שההזרעה פשוטה (פיזית, לא נפשית).
ובינתיים רק הזרעה בתקווה שזה יקלט, כרגע מחכים בכליון עיניים שיעברו 10 ימים.
ולא בשיבא, אני לא שייכת לשם, ולא נעים לכתוב כי יש פה דוקטור שעובד שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה מאוד שזו הסיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2011מה הכוונה רופא מאצלנו? אם זה אסותא אז הטיפול הוא פרטי.
את יכולה לעשות הפריות איפוה שבא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)