שחלות פוליצסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות
    לימור
    18/05/2011

שלום רב, בת 29 נשואה 4 שנים ,3 הזרעות שכשלו-כרגע אחרי IVF ראשון, נשבו 4 ביציות רק אחת הופרתה -ביצעתי החזרה של עובר אחד,שאלתי האם יש סיכוי להריון מביצית אחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליצסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/05/2011

יש סיכויים תמיד רק לא ברור לי אם את פוליציסטית למה יצאה ההפריה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות

לימור
    18/05/2011

גם אני לא יודעת למה-הזרקתי פרגון כמעט חודש כאשר בשבועיים האחרונים הזרקתי בנוסף לפרגון גם צטרודייט ולובריס כלומר 3 זרקות כל יום ולמרות כל זה הגוף יצר רק 4 זקיקים-האם הטיפול לקוי. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/05/2011

חודש פיוריגון? אין דבר כזה.
    או שהזריקות היו בעיה או שיש לך באמת בעיה בשחלות.
    צריך לברר העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פולציסטיות

לימור
    19/05/2011

תודה רבה על המענה המהיר, ככה גם היה בהזרעות (אני קונה 2 פרגון תמיד ולפעמים קונה את השלישי ומשמשת בשליש ממנו) התגובה שלי לתרופות משונה כל זקיק גודל לגודל שונה ,לפני השאיבה הגעתי לזקיקים גדולים וקטנים כמובן שהתחלתי עם מינון נמוך ולאט עליתי מאחר והרופא הסביר שאיתי הנושא עדין ויש להמנע מגירוי יתר,עדיין התגובה שלי שונה...האם נתקלת בעבר במצב דומה שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו