כאבים בבטן תחתונה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה?
    ויקי
    18/05/2011

היי סוף סוף הצלחתי התקבלה תשובה חיובית לאחר החזרת מוקפאים והיום כעבור יומיים הבטא הכפילה את עצמה,אבל יש לי כאבי בטן חזקים מידי פעם בבטן התחתונה מצד ימין ממה יכול לנבוע?האם יכול להיות שההריון לא תקין?אני לוקחת אוטרוגסטאן ואסטרופם לתמיכה
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן תחתונה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה יכול לנבוע כאבי בטן תחתונה בימי

ויקי
    19/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ???

ויקי
    20/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה? - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    21/05/2011

לחסויה שלומות,

מזל טוב על ההריון הצעיר. בתחילת ההריון יכולים להיות מיחושים שונים בתחתית הבטן או באגן. במידה והבטא ממשיך לעלות אין חשש לאי תקינות ההריון, במידה והכאבים יתגברו יש להבדק ע"י הרופא המטפל כדי לשלול ציסטה שחלתית או חשד להריון חוץ רחמי.

בהצלחה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הפחד שלי..החוץ רחמי

ויקי
    22/05/2011

מה התופעות של חוץ רחמי?מפחיד צריך לחכות עד ל א.ס הכאבים הם רק לאחר עמידה ממושכת או התאמצות לא מפריע לי ביומייום והכאב הוא ממש בצידי המפשעה וגב תחתון והאם נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו