מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוכרות אותי ?אני20/05/2011
היי לפני כחמישה חודשים רשמתי כאן את סיפורי - שאני בת 31 אחרי 5 הפלות 4 שנים של טיפולים ואף אחד לא יודע מה הבעיה ... עד ליום הארור של הבדיקה הגנטית - ולצערי לבעלי כרומוזומים לא תקינים , הרופא דיבר על אימוץ , על תרומת זרע ועל PGD - לא היה לי מושג מה זה PGD... ואתן אחיות יקרות שלי עניתן לי אמרתם לי לדאוג ושיש סוף סוף תקווה כי עלו על הבעיה. חלקכן סיפרתן לי על מקרים שעברתם גם דרך PGD ועל כך שהצלחתם וגרמתן לי להאמין שאני יצליח .... 4 שנים של סבל ... זריקות הורמונים... למה לי זה קורה ... 5 הפלות שכל אחת מסתיימת בשבוע 7 ואף אחד לא יודע למה .
אז תרשו לי לשמח אתכן לפני 3 חודשים עברתי הפרייה בהדסה PGD --- ואני בהריון , מקווה שאתן יושבות - לשלישייה .... שבוע 10 .. הייתי חייבת לספר לכן לתת לכן תקווה שתדעו שבזמן הנכון זה מגיע ..
בנתיים ברוך השם שרק ימשיך ככה אני כבר בשמירה משבוע 6 לראשונה יש לי בחילות ... כמה זה כיף ... עייפות ... אני מאחלת לכולכן ב"ה הצלחה בטיפולים
נ.ב
אני יודעת שאמורים לחכות עד חודש 3 כדי לספר אבל לכן פשוט הייתי חייבת בהצלחה ואוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוכרות אותי ? - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011שמחה בשמחתך,
שמחה שהדבר הטוב קרה אצלנו בפרויקט של הדסה :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אלונה21/05/2011בהצלחה רבה
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותנת תקווהההההההה לכולםם
מ.ב25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע
גלית26/05/2011שיהיה לך הריון תקין וקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחולים
לימונית21/05/2011כיף לשמוע.
מאחלת לך היריון קל ולידה קלה, ושתזכי לילדים בריאים שיגדלו באווירה טובה.
מזל טוב,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי, איך אני שמחה
מירי22/05/2011בשבילכם.
כיף לקרוא הודעות משמחות!!!
שמרי על עצמך ועליהם.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זוכרת אותך!! איזה כיף!!
דורית22/05/2011אני זוכרת שרשמת כאן - היית כל כך עצובה ועובדת עצות ואני דווקא חשבתי: "איזה יופי" - עכשיו שמצאו את הבעיה יהיה לסיפור הזה סוף טוב". אני כל כך שמחה ששיתפת אותנו בתוצאה!! גם אני לא הייתי מצליחה להתאפק מלספר - כל כך שמח! עשית לי ממש טוב על הבוקר. אני מאחלת לך מעומק הלב שיהיה לך הריון נטול דאגות גם אם יהיה קצת כבד... (מה זה בשבילך אחרי כל מה שעברת). המון בהצלחה!!!
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית ...
אני25/05/2011אני רק חייבת לומר לך שאת התגובה שלך אני הכי זוכרת , את גרמת לי להזיל דמעות באותו יום ... אני מאחלת לך רק טוב כמו ליבך.
אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון מזל טוב ובהצלחה!!!
טלי25/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זוכרת שהזלתי דמעות,בשעה טובה
מלני26/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)