מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כנראה שאין הריון לצערי + שאלות לד"רמירי22/05/2011
ב11.5 עשיתי הזרעה וביום רביעי הייתה אמורה לעשות בדיקת דם להריון אבל היום קיבלתי.
המוזר הוא שהיו לי כאבי בטן מוזרים כל התקופה הזו, והייתי בטוחה שנקלטתי.
שאלה:
לקחתי כדור אחד של איקקלומין במשך 5 ימים, בימים האלה לא תפקדתי, ישנתי וישנתי וישנתי, עם כאבי רוח ובחילות, לא הייתי מסוגלת ללמוד או לעבוד וישנתי בבית, מה גם שזה גרם לי למצב רוח דכאוני במקצת.
אני ממש לא רוצה לעבור את ה5 ימים האלה שוב במיוחד לא בתקופה הזו שיש לי שבוע הבא 2 מבחנים ועם אקח שוב את הכדורים מי יודע אם אצליח ללמוד או לגשת למבחנים.
כמה שאלות:
1. יש כדור אחר שאוכל לקחת במקום שמכיל חומרים אחרים שאולי לא יגרמו לי לתופעות הלוואי הללו? (אם אפשר לדעת זאת בכלל)
2. האם אפשר להחליף כדורים בכל טיפול של הזרעה או שיש עם זה בעיה?
וכמה הזרעות בד"כ עושים עד שעוברים לטיפולים קשים יותר?
3. עוד משהו, האם את החמישה ימים של המחזור סופרים מהיום הראשון של המחזור או מהיום הראשון של הדימום הרציני כי היום זה רק כתמים חומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר בידר אשמח לתשובות
מירי22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת, פרופסור בידר
מירי22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שאין הריון לצערי + שאלות לד"ר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/20111. אין כדור והשאלה למה היתחילו איתך איקכלומין בכלל.אפשר לעבור לזריקות הורמונליות ולראות מה קורה שם.
2.צריך לעשות טיפולים לפי הסיבה שהרופא חושב שאת לא מצליחה להרות ולא שיש קודם טיפולים קלים ואחר כך קשים.מי אמר שאת צריכה הזרעות בכלל?
3.הוסת -יום ראשון מהדימום החזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אז ככה
מירי22/05/2011המחזור שלי לא סדיר מאז שאני זוכרת את עצמי. גלולות הפסקתי לפני כשנה +, ניסינו ולא הצלחנו, מה גם שהמחזור שלי יחסית ארוך ואולי הביוץ נופל לי ב7 נקיים, בבדיקות בית שעשיתי לא היה כלל ביוץ.
כשהלכנו לרופא, בעלי נשלח לבדיקת פוריות והפרופסור כתב שהתנועה והמורפולוגיה מעט נמוכים אך ריכוז תאי הזרע והחיוניות תקינים. והמליץ על "השבחה של תאי זרע על מפלי צפיפות לקראת הזרעה תוך רחמית".ועל סמך זה נשלחנו לפוריות לבירור וטיפול.
בבי"ח כנראה הסתפקו בתשובה והטיפול הראשון היה האיקלומין והאוביטרל. למה? קקשה לי לענות לך על משהו שאני לא יודעת.
אציין שהבדיקות שאני עשיתי הן בדיקות דם כלליות + פרופיל הורמונלי בימי מחזור שהן בגדר הנורמה ואולטרסאונד 5 ימים לאחר סיום הוסת.
התוצאות: רירית 7 מ"מ
א.45, ע.30, ר.41.
שחלה ימנית 24*25 (זקיקים קטנים)
שחלה שמאלית 21*25
ללא נוזל דוגלס.
מה שלא מובן לי, זו בדיקה שעשיתי לפני 4 חודשים ללא תרופות.
ההאולטרסאונד האחרון לפני ההזרעה ממה שאני זוכרת היה:
רירית 10מ"מ ושחלה שמאלית בלבד 20 מ"מ (הימנית כלל לא נראתה).
ואני שואלת לאן היא נעלמה :-).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אז ככה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/05/2011אם כך את זקוקה לטיפול בגלל בעיות ביוץ ואם את לא מרגישה טוב אחרי הכדורים יש לעבור לזריקות ל הורמונים שהוא טיפול הרבה יותר יעיל והזרעות ואז נראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי23/05/2011אעדכן את הרופאים לגבי האיקקלומין רק שבינתיים קיבלתי וסת (אם לקרוא לה ככה) ביום שבת בבוקר אך עד היום זה רק כתמים חומים. אמרת שהוסת מתחילה מהדימון הרציני. אז מפחדת שיתפספס לי החודש ואצטרך לחכות לחודש הבא לוסת. בינתיים מקווה שאקום בבוקר עם זרמים :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011אם הוסת לא תגיע כמו תמיד יש לעשות בדיקת הריון.
כמו כן אין לטפל חודגש אחרי חודש בגורמי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הווסת הגיעה ובגדול
מירי24/05/2011פעם ראשונה בחיי שכאלה כאבי בטן והתכווצויות שאני לא יכולה לסבול ובד"כ יש לי כח סבל ואני נמנעת מכדורים אבל היום ממש סבלתי.
כל כמה זמן עושים הזרעה?
הראשונה לא צלחה אז נצטרך לחכות עוד חודש להזרעה הבאה? או לטיפול הבא שיחליטו?
האם החודש אוכל לדעת את תאריך הביוץ לעומת חודשים קודמים שהמחזור לא היה סדיר? וכל יום בדקתי ביוץ?
קבלת הווסת בחודש שעבר היתה ב21/4 והחודש 22/5 אחרי איקקלומין ואוביטרל.
בתקווה שהביוץ לא יפול ב7 נקיים, ננסה בלי עזרה אולי לא נצטרך בחודש הבא את הטיפול (אני אופטימית למדי).
תודה על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הווסת הגיעה ובגדול - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011את יכולה לעשות מעקב על ידי אולטרה-סאונד ובדיקות דם.
להתחיל בדיקות ביום ה12 של המחזור ולפי זה להנחות אותך מתי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)