משהו מוזר...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר...
    אמא
    22/05/2011

שלום. אני בת 40, אמא לילדה בת שנתיים שנולדה אחרי כמה הריונות לא מוצלחים, כולם IVF. שנה אחרי הלידה נכנסתי בהריון (לפני שנה בערך), גם IVF, - הריון שנפל די בהתחלה. מאז מנסים ללא הצלחה הפריות מבחנה.
    צורת המחזור החודשי שלי השתנתה לאחרונה, כבר כמה חודשים שהוא "מתנהג מוזר". ביום ה' האחרון, די בזמן שהיה אמור להופיע מחזור -הופיע דימום, שהתגבר, כמו שאמור להיות במחזור רגיל. אבל בבדיקה הורמונלית E2 1056. מאז הדימום התחזק, עד שאתמול בצהריים היה חזק מאוד, נראה אפילו קצת כמו הפלה, למרות שאני (לצערי) 100% לא בהריון. אחרי ה"התקף", שלווה גם בחולשה, הדימום נחלש מאוד.

מה זה?? אני כל הזמן בלחץ שזו מנופאוזה, למרות שהרופא שלי אומר שלא.

מודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - נא לענות

אמא
    24/05/2011

מאז הדימום התגבר, הE2 עלה ללמעלה מ1300, ואז הכל פסק.

מה זה??

אודה אם תענו, אני מתחילה לדאוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים? - בבקשה לענות

אמא
    25/05/2011

זה חשוב לי, כי בגילי אני לא אוהבת תופעות מוזרות עם המחזור. מאוד חשוב מה אומרים על זה הרופאים, וחבל שמדלגים על השאלה שלי מסיבה לא ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיבה מיוחדת למה מתעלמים מהשאלה?

אמא
    26/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו