מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידראורחת לרגע22/05/2011
שלום לך,
רציתי לדעת מה דעתך על הנתונים הבאים של בדיקות הדם:
אני בת 30 המחזורים שלי הם בדר"כ כל 27-29 יום.
י"מ 3- פרוגסטרון 1.3 , E2 קטן מ200, LH 1.3 ו FSH 5.5
י"מ 10 –פרוגסטרון 2 , E2 432, LH 6.7 ו FSH 5.3
י"מ 17 -פרוגסטרון 7.1 , E2 קטן מ200
י"מ 20 -פרוגסטרון 22 , E2 332
היום אני בי"מ 20 ,מתי לדעתך היה ביוץ?(כוונתי באיזה י"מ להערכתך)
והאם הe2 היום לא נמוך בעיניך?
האם זה לא מעיד על ביוץ לא איכותי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2011הפרופיל ההורמונלי תקין בוסת.
הביוץ היה סביב היום ה14 לפי רמות הפרוגסטרון .רמות ה E2 באמת לא ברורות.
השאלה אם את לא מצליחה להרות כי ברור מחזור חודשי בנשים עם וסתות הוא לא משמעותי כי בכל מקרה עושים גירוי שחלתי כטיפול במצבים של אי הצלחה להרות וזה מטפל גם במקרה ויש מחזורי ביוץ לא כל כך תקינים כך שלמעקב שעשית אין ,כמו שאומרים, "חיר" גדול ויש להתמקד בפתרון הבעיה של אי ההצלחה להרות ולא לעקוב אחרי מחזור טבעי מקרי באישה מבייצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - ועוד שאלה קטנה
אורחת לרגע22/05/2011קודם כל תודה על המענה המהיר.
רק רוצה לציין שיש לי ילד בן 4 ,הריון ספונטני ותקין.
האם לדעתך המדדים של הפרוגסטרון וה E2 מעידים שכנראה
אין לפתח ציפיות החודש???
וברשותך עוד 2 שאלות:
האם E2 נמוך באופן קבוע בעייתי לקליטה של הריון?
מה דעתך על ויטמין D נמוך ובעיות פריון ,לי יש 14 (שהטווח הוא 20-100)
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2011לגבי החודש וכל חודש יש כן לפתח ציפיות וזה לא הולך ככה כמו שאת חושבת שזה תלוי בבדיקות שהצגת.
את בכלל לא צריכה לעשות בדיקות, אם יש לך וסת סדיר, ולפי זה לבנות תאוריות ולכן תמשיכי לנסות בלי בדיקות בכלל ואם לא ילך אז אפשר לעזור ולבנות יחד כל מיני ספקולציות.
לגבי ויטמין D אזי לאחרונה הופיעו עבודות על הקשר בין חוסר לפיריון ועדיין לא גיבשתי דיעה.
בכל אופן אם הבדיקה נמוכה אזי כדאי למלא המחסנים או על ידי תזונה או על ידי כדורים.
קשה לי להאמין שערכים נמוכים יגרמו לכך שאישה לא תהרה כי יש בעולם אוכלוסית שבטוח לא אוכלות טוב כמו אצלנו והן יולדות הרבה ואחוז העקרות די דומה באוכלוסיות השונות, אך נחיה ונראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)