שאילה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאילה דחופה
    זויה
    22/05/2011

שלום אני בהריון אחרי IVF
    לפני שבוע קיבלתי תשובה חיובית אבל לפני שקיבלתי ועד עכשו" 10ימים " יש לי הפרשות בצבע חום כהה אני מקבלת תמיכה יש לי בדיקת דם ביום שישי הבא אני מאוד מודאגת האם זה נורמלי מה עלי לעשות??? לא לעבוד? ??? או .....מה ההפרשות הללו ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה דחופה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/05/2011

הפרשות אלו הן דם ישן ואולי זה מהשאיבה וצריך להמשיך אותו הטיפול ולחכות לבדיקת הדם.את יכולה להתנהג רגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם טרי

זויה
    25/05/2011

היום קמתי עםהפרשות דם טרי אדום מה לעשות מה זה אומר ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם טרי

זויה
    25/05/2011

כבר זה לא הפרשה זה התחלת דימום ??מודאגת ...תעזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם טרי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/05/2011

אם זה אדום זה כנראה הוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם טרי בבקשה עזרה

זויה
    26/05/2011

שלום
    אתמול אחרי שכתבתי את ההודעה בערב פניתי לבית חולים וראו שק הריון קטן אמר לי הרופה לנוח במיטה ולא לזוז היום פניתי לבית חולים איפה שאני מטופלת עשיתי בדיקת דם אמרו זה בסדר למרות שיש לי דימום ממש כמו מחזור ואמרו לא צריך לנוח להתנהג כרגיל אני ממש מבולבלת לא יודעת אם ההריון ממשיך או לא לא יודעת לנוח או להתנהג כרגיל מיואשת מוטשת בוכה כל היום בבקשה לפי הניתונים תעזרולי לדעת מה לעשות מה הלה מממ
    בדיקת בטה בתאריך 16-5-11 12
    בדיקת בטה בתאריך 18-5-11 24
    בדיקת בטה בתאריך 20-5-11 81
    בדיקת בטה בתאריך26-5-11 1085
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו