מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתאופירה24/05/2011
לרופאים שלום
אתמול עשו לי שאיבת ביציות - ונשאבו רק 3 ביציות .... אני מאוד מאוכזבת מאחר וראינו באולטרסאונד, מספר ימים לפני השאיבה, שיש לי כ- 15 זקיקים גדולים, והיתה ציפייה לשאוב כמות גדולה יותר מ- 3 ביציות. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה למצב כזה ???
( חשוב לציין שיש לי שחלה אחת בלבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה....
אופירה24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011אין מספיק נתונים לגבי הטיפול, מהלכו ועוד על מנת לענות לך מה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
אופירה24/05/2011אני בת 28, זוהי ההפרייה השלישית שאנו עושים.
טופלתי הפעם במונוגון *5 אמפולות ביום, ובאוביטרל. שאלתי היא : האם זה הגיוני שמתוך 15 זקיקים יצאו רק 3 ביציות בעת השאיבה ? ומה ההסבר לכך ? האם יש לקשר להזרקת המנוגון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011מה היו תוצאות בדיקות הדם בזמן האוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
אופירה24/05/2011את האוביטרל לקחתי יום וחצי לפני השאיבה, זריקה אחת בערב, לא היתה אח"כ בדיקת דם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011מה היו תוצאות בדיקת E2 ופרוגסטרון האחרונות שעשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
אופירה24/05/2011E2= 3643, פרוגסטרון= 1.6 , תוצאות בדיקות אלו היו מאותו היום בו נצפו 15 זקיקים על שחלתי היחדיה. הבדיקה בוצעה 4 ימים לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מידע- דקפפטיל
אופירה24/05/2011שכחתי לציין שאת כל פרוטוכול הטיפול ההורמנלי עשיתי כאשר אני נמצאת תחת דיכוי הורמונלי של דקפפטיל ב3- חודשים האחרונים כדי לטפל במקביל באנדומטריוזיס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מידע- דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011כביכול היה צריך להיות יותר.
הסיבה יכולה להיות או שטופלת חודש אחרי חודש ואז נשארו זקיקים מפעם קודמת והם בדרך כלל ללא ביציות ולכן יש לחכות בין טיפול לטיפול או שמשהוא קרה לפני האוביטרל.
לרוב עושים בדיקות ביום מתן האוביטרל גם ל E2 והפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)