מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםמודאגת24/05/2011
אני אחרי טיפול UVF ראשון שנכשל (הפרוטוקול היה גונל+צטרטייד)
במעקב זקיקים החודש
יום מחזור 11
ה-E2 קטן מ-200
LH 6.4
פרגסטרון קטן מ-0.8
יום מחזור 13
E2 358
LH 5.1
פרגסטרון קטן מ-0.8
יום מחזור 15
E2 247
LH 4.5
פרגסטרון קטן מ-0.8
מדוע ירד ה-E2?
המחזור שלי ללא טיפולים סדיר מאוד ובייצת כל חודש
בת 35 אמא לשניים, מהריון ספונטי.
מה השתבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2011מהלך המחזור הזה הוא לא תקין.
ירידות כאלו ב E2 מראות על פעילות שחלתי לא תקינה.
צריך לראות ה קורה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' בידר
שלי25/05/2011תודה פרופ' על המענה
האם כוונת שהחודש הפיעלות לא תקינה?
או בכלל? המחזור שלי מאוד סדיר כל 28 יום
זה פעם ראשונה קורה מאז שאני במעקבים.
אני קצת מבולבלת
כי הרופא שלי טוען "ה-E2 יורד לפני ביוץ ממש לפני תחילת עלית ה-LH"
התפאלתי על התשובה כי כי הפרגסטרון עדיין נמוך מאוד
אבל היה ברור לי שהוא הרופא פריון שלי ולא אני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011תלוי מה גילך ומה הפרופיל ההורמונלי שלך.
זה נכון שהאסטרוגן יורד מעט לקראת ביוץ אך לא כמו כאן וכמו כן הפרוגסטרון היה צריך לעלות כך שזה לא ביוץ אלא פעילות שחלתית לא תקינה שמופיעה מעל גיל 40 בדרך כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשלך לפרופ' בידר
מודאגת25/05/2011אני בת 35 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני
בחודש הראשון לנסיונות.
פרופיל הורמונלי עם FSH פעם אחת 18
אחרי זה 8.8
מחזור סדיר כל 28 יום ומבייצת כל חודש עם פרגסטרון סביב ה-20-40
ביום ה-21 ומחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשלך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/05/2011ה FSH מוגבר וזה מסביר פעילות שחלתית לא תקינה.
היות ואת צעיכה וילדת ויש ביוץ יש להמשיך לנסות ונקווה שתצליחי אך מידי פעם יהיו כאלה תופעות.
ה FSH הוא מדד לרזרבה שחלתית וככל שהוא גבוה לשחלה יש פחות רזרבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר
שלי27/05/2011שלום פרופ'
עשיתי היום שוב מעקב
E2 421
LH 48
פרגסטרון 1.1
האם בכל זאת יהיה ביוץ?
מתי הביוץ יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/05/2011האם LH 48?
זה מאוד גבוה.
תחזרי ביום א או ב על הבדיקות ונגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
שלי27/05/2011כן LH יצא 48
למה?
הדאגת אותי עם התגובה שלך.
מה זה אומר שזה כזה גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011זה מאוד גבוה וזה לא מתאים לבדיקות.
לפעמים רואים ערכים גבוהים אחרי ביוץ אך הערכים של פרוגסטרון נמוכים כך שיש לחזור על הבדיקות ונראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר המשך שאלה
שלי29/05/2011היום חזרתי על ז
E2 - 212
LH 26.1
פרגסטרון 3.95
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר המשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011תוצאות הבדיקות לא תקינות וזה עקב פעילות לא תקינה של השחלה שלפעמים גורמת למצבים הורמונליים המעידים על ירידה ניכרת ברזרבה שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)