2 שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    שיר
    25/05/2011

שלום רב!
    1. עשיתי מספר הזרעות ללא הפסקה ביניהן, כאשר כל פעם לפני התחלת טיפול נבדק שרמות ההורמונים התאפסו ושאין ציסטות. עברתי ל- IVF. האם אוכל להמשיך גם במקרה זה ברצף? שוב, לאחר אותן בדיקות? יש לציין שאני מקבלת הורמונים במינונים די נמוכים (פיוריגון 75 לדוג') וזה לא שונה בהרבה מההזרעות
    2. אני פוליציסטית שמבייצת לבד פעם ביובל. האם יש משמעות ליום התחלת הפרוטוקול? התחלתי בעבר משיקולים שונים גם ביום 9 למחזור, ביום 16... זה משפיע במקרה שלי על גיוס זקיקים או משהו אחר?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שיר
    26/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    28/05/2011

שלום
    אפשר לעשות טיפולים ברצף. למרות מה שציינת, עדיף לדעתי לעשות מנוחה של חודש בין לבין. אני חושב שרצוי שהתחלת טיפול תהיה במצב דומה ככל האפשר לתחילת מחזור נורמלית תתן תוצאה טובה יותר. לכן מה שחשוב הוא רמת ההורמונים ומצב הרירית ולא היום, גם אם צריך להסיג את האיפוס תרופתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו