כמה שאלות-אחרי החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות-אחרי החזרת מוקפאים
    רונית
    26/05/2011

הי לכולן,
    אני בת 29, בעלת שחלות פוליציסטיות ובנוסף-לבעלי יש בעיית מורפולוגיה(4% תאים תקינים, אך כל אשאר המדדים בסדר)
    ivf ראשון כשל והייתי מאושפזת בעקבות גירוי יתר שחלתי
    מאחר והוסת שלי לא סדירה, הרופאה החליטה לתת לי גלולות לחודש ואחרי זה לבצע החזרת מוקפאים
    וסת אחרונה: 3/5- מאז לקחתי פרוגינובה לעיבוי הרירית. נכון ליום ההחזרה הרירית הגיעה כמעט ל8(למרות שבחודשים אחרים הרירית שלי עבה יותר,היו חודשים שהגיע ל10.5)
    היום החזירו לי 3 עוברים(כי הפשירו 3 וכולם שרדו :)))
    עכשיו אני ממשיכה פרוגינובה ולוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום
    רציתי לשאול מספר שאלות:
    מאחר ולא קיבלתי דיכוי, באופן תיאורטי הוסת יכולה להגיע כל יום..מה שלא ברור לי הוא, אם הוסת היתה אמורה להגיע מחר לצורך העניין, ועדיין אין קליטה-כי הבנתי שלוקח כמה ימים להיקלט, אז כאילו שהטיפול מועד לכישלון מראש?
    שאלה נוספת- מה מותר ומה אסור אחרי החזרה? הבנתי שיחסי מין אסור לקיים עד הבטא, ובכלל כל דבר שגורם לרחם להתכווץ
    האם פעילות ספורטיבית מותרת?למשל: זומבה?יוגה?
    האם מומלץ לשכב לנוח ביום שאחרי ההחזרה?
    אני פוחדת שבגלל שהעוברים לא הוחזרו בביוץ, ובכלל בגלל שהם מופשרים,זה מוריד את הסיכויים לקליטה...

תודה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה-אשמח לקבל תשובה

רונית
    27/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו