מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת עוברים - IVF ראשוןליאת27/05/2011
שלום רב,
שלשלום עברתי החזרת עוברים, שלושה במספר. עוד לפני ההחזרה היו לי כאבים בצד שמאל ונפיחות קלה בבטן התחתונה,האחות אמרה שאולי זה גירוי יתר. גם היום, שלושה ימים אחרי, אני חווה את אותם כאבים, לא חזקים במיוחד אבל תמידיים, לאורך כל היום. לפני מס' חודשים, עוד בשלב ההזרעות, הרופא גילה בא.ס רגיל מימצא אנדומטריוטי בגודל 1.3 ס"מ על השחלה השמאלית, כתב את זה בתיק אבל לא עשה כלום.
אני קצת מודאגת מהכאב שלא מרפה וגם מההתעלמות של הרופאים מהבעיה. אני בטיפולים כבר 3 שנים, שש הזרעות ואותו כאב מלווה אותי כל הזמן...
שאלתי היא, אני יודעת שאנדומטריוזיס יכול לפגוע בפוריות אבל לא בטוחה באיזה שלב, האם הוא יכול לפגוע ביכולת ההשתרשות של העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה קטנה
ליאת27/05/2011קראתי שניתן לאבחן אנדו בוודאות רק בהיסטרוסקופיה מה שאף פעם לא עשו לי. האם יכול להיות שהבעיה גדולה יותר? כי הרופא ראה את המימצא באולטרה סאונד וגינלי רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- פוספסתי וממש זקוקה לעזרתכם
ליאת30/05/2011קיוויתי שהכאבים יעלמו אך לא כך לצערי, הם מלווים אותי בכל רגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' שחר קול30/05/2011אנדומטריוזיס לא פוגע בתהליך ההשרשה ברחם.
לא ניתן לאבחן אנדומטריוזיס בהיסטרוסקופיה אלא בלפרוסקופיה.
אנדומטריומה בקוטר של 13 ממ היא לרוב ממצא חסר חשיבות מעשית. עדיף לא לנתח שכן ניתוח עלול לגרום לנזק לשחלה.
אם יש כאבים חריגים לאחר השאיבה יש להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין רופא מטפל - יש כמה
ליאת30/05/2011שלום ד"ר קול,
השאיבה ברמב"ם התבצעה (במקרה) על ידך, לפני שבוע בדיוק וההחזרה ביום ד' האחרון ע"י ד"ר ארליך. התקשרתי הבוקר ומאיה ביקשה שאתקשר אחרי 11:30 ולפני מס' דקות התקשרתי והיא אמרה לי שכבר יצאת. אני מוטרדת כי הכאבים הם כמו כאבי מחזור כולל כאבים ברגל השמאלית. אשמח אם תוכל לעזור לי להבין מה קורה שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
ליאת30/05/2011התבלבלתי בימים, השאיבה בוצעה בראשון שעבר, כנראה לא על ידך... לא משמעותי אך הייתי חייבת להתנצל.
לגבי הכאבים, הם לא חזקים במיוחד אבל קיימים כל הזמן והיום התחזקו, בעיקר כאב במפשעה ויורד לרגל... זה מלחיץ כי זה ממש כמו כאבי מחזור.הבטן כבר לא נפוחה ולכן אינני חושבת שזה גירוי יתר. אני יודעת שאנדו מתעורר לקראת המחזור, האם מזה אני אמורה להבין שהמחזור בדרך?
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)