שאלה לפרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור בידר
    שלי
    27/05/2011

פרופ' בידר שלום

בהמשך תשובתך לגבי 2 הפלות טבעיות . שאלת לגבי רירית הרחם , רירית הרחם פעם אחרונה היתה 9 האם זה בסדר?

פרופ' בידר אני גרה בארצות הברית ומאוד לא מרוצה מהרפואה כאן אחריי 2 הפלות טבעיות הייתי אצל 2 רופאים שאפילו לא חשבו לעשות ברור ובדיקת קרישיות יתר או אולי לבדוק אפשרות של קלקסן בכל מקרה לפעם הבאה.
    בדיקת בטא 2 הם עושים 7 ימים לאחר בטא ראשונה.

אני מניחה שאני יכולה להרות הם קלקסן כמו שאמרת.אך בגלל שאני לא גרה בארץ האם כאשר הזרע תקין אפשר לעשות הזרעה ?

איני רוצה בכך אני לא מרוצה מהרפואה כאן ובעלי מתגורר בארצות הברית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופסור בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2011

בזרע תקין ההזרעות לא כל כך מעלות סיכויי הריון ולדעתי זה לא שונה מיחסים ויחסים לפחות יותר נעימים.גשיהיה הריון תתחילי קלקסן.
    זה שאת לא מרוצה מהטיפול אז או שאת באה לארץ לטפל או שאני אבוא לארצות הברית ואפתח מרפאה אצלכם.
    תחליטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופסור בידר

שלי
    29/05/2011

פרופ' בידר הלוואי והיה לי כאן רופא כמוך שיכול לענות על כל דבר ולהגיב לטיפול בצורה מהירה כמו שאתה מייעץ מה לעשות בפורום זה בכל מקרה עזרת לי המון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופסור בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2011

בכל אופן בהצלחה ואם לא ילך תבואי לבקר במולדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו