ביוץ מאוחר מחזור סדיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ מאוחר מחזור סדיר
    נירה
    29/05/2011

שלום רב,
    לפני 5 חודשים הוצאתי התקן מירנה לאחר 3.5 שנים.אנחנו מנסים להכנס להריון ועדיין ללא הצלחה. המחזור סדיר כל 26 יום וביוץ מאוחר (ביום ה19-20 למחזור) ע"פ מעקב זקיקים אצל רופא הנשים. בדיקת הורמונים ביום השלישי למחזור היתה תקינה וכן עובי רירית הרחם תקין. יש לציין כי יש לי 2 ילדים עם הריונות תקינים וללא בעיה או קושי להכנס להריון.
    מסיום קבלת המחזור עד למחזור הבא אני מרגישה כל הזמן התמתחויות, דיקרות ברחם וכאבים קלים בבטן תחתונה וגב תחתון, הרופא בדק לי ציסטות באולטראסנד ולא נראו ציסטות.
    האם כדאי לעשות בדיקות נוספות/אחרות?יש שאומרים כי אחרי הוצאת התקן יש בעיה להכנס להריון או שזה פשוט לחץ וחוסר סבלנות..?
    תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ מאוחר מחזור סדיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ מאוחר מחזור סדיר - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/05/2011

שלום
    5 חודשים הם זמן קצר. אם לא הייתה לך בעיה להרות בעבר, אין סיבה שתהייה הפעם, אלא אם עבר זמן רב מאז ההריון האחרון ואת כבר סביב גיל 40. קשה לי להניח שהביוץ שלך מקדים את הוסת רק ב 6-7 ימים ( שלב לוטאלי קצר מאוד) אז אולי אתם מפספסים את הביוץ? אגב התקן אינו גורם לבעיות פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה להסבר על שלב לוטאלי קצר-תודה

נירה
    02/06/2011

שכחתי לציין כי אני בת 35 והריון אחרון היה לפני 4.5 שנים. ב19.5.11 נראה זקיק לביוץ -גודל 19 מ"מ (ע"פ בדיקת אולטרסאונד) הרפא אמר שאני אמורה לבייץ ביממה הקרובה, וב28.5.11 קיבלתי את הוסת-26 יום בדיוק מהוסת הקודמת. מה זה אומר שלב לוטאלי קצר? בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

נירה
    31/05/2011

שכחתי לציין כי אני בת 35 והריון אחרון היה לפני 4.5 שנים. ב19.5.11 נראה זקיק לביוץ -גודל 19 מ"מ (ע"פ בדיקת אולטרסאונד) הרפא אמר שאני אמורה לבייץ ביממה הקרובה, וב28.5.11 קיבלתי את הוסת-26 יום בדיוק מהוסת הקודמת. מה זה אומר שלב לוטאלי קצר? בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו