שאלה חשובה fsh גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה fsh גבוה
    עמק יזראל1
    29/05/2011

שלום ד"ר אני בשנות ה40 לחיי אחרי שתי הפריות שלא צלחו/ ביצית אחת גם לא טובה המליצו לי על תרומה. אני רוצה לנסות אצלכם שוב הפריה. קבלתי 6 מונוגון ביום. הfsh גבוה 15 ועולה מה ממליצים יש משהו להוריד את זה. אפשר וכדאי לבוא לנסות הפריה אצלכם. עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה fsh גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה fsh גבוה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/05/2011

שלום
    אני לא יודע לאיזה מהדוקטורים פנית. בכל מקרה, הסיכוי להריון, אם לוקחים בחשבון את הגיל שלך, את רמת ה FSH ואת תוצאות הטיפולים שעברת, הוא סיכוי נמוך מאוד מאוד, על תקן של נס כמעט. השאלה היא האם תרומת ביצית, עם כל הקושי הברור, אשר נותנת לך סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה, אינה עדיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי תודה ותשובה

עמק יזרעאל1
    30/05/2011

תודה רבה אבל רוצה אולי לנסות הפריה ואם לא יצליח אז תרומה. איך פונים ומגעים אליכם אני במכבי. אם עושה הפריה וצריכה תרומת זרע יש לכם אין מחסור אקבל מנת זרע. ואם קונה מנת זרע והביצית לא טובה מה עושים עם הזרע? וכמה עולה מנת זרע תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו