בעלת שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעלת שחלות פוליציסטיות
    נילי
    29/05/2011

הי,

אני אובחנתי בגיל צעיר - 12-14 בשחלות פוליציסטיות, ומאז אני על גלולות. בהתחלה השתמשתי בדיאנה ולאחר מספר שנים, הרופא ראה שאני מאוזנת הורמונלית והתחלתי לקחת גלולות יותר חלשות (מילאן).

היום אני בת 34.

לפני שלושה חודשים הייתי אצל גניקולוג והוא עשה לי בדיקה והשחלות היו ממש קנות (כמעט ולא ראה אותם).
    הפסקתי לקחת את הגלולות לפני 3 חודשים, לבחון מה מצבי. ו - 3 חודשים כבר אין לי מחזור. אציין כי בתקופה הזו גם הייתי בלחץ מטורף בעבודה.
    הלכתי שוב לגיניקולוג והשחלות כבר במצב נורמלי. אבל עדיין לא קיבלתי מחזור.

האם אני צריכה לדאוג?
    האם זה נורמלי שלוקח זמן לגוף לחזור לעצמו ולקבל מחזור? האם אני צריכה לדאוג שלא אוכל להיכנס להריון?

תודה
    נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלת שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלת שחלות פוליציסטיות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/05/2011

שלום
    לעיתים לוקח לשחלות זמן להתאושש. יתכן גם שהשחלות מתנהגות כבר עכשיו כמו שחלות פוליציסטיות, למרות שבד"כ , אחרי תקופה ממושכת של גלולות, יש כמה חודשים של וסת סדיר עם ביוץ. לגבי הריון, אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין, אין סיבה שלא תוכלי להרות, אבל תזדקקי קרוב לודאי לעזרה בביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו