תרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוף
    אהובה-
    29/05/2011

לפרופ בידר-באחד הפורומים כתבה נתרמת שמתנהלות 2 תביעות כרגע לאחר תרומת ביצית בקייב
    לאחר שאחת נדבקה בצהבת ולשניה נולד ילד עם CF
    אני בלחץ שהרי בודקים CF וX שביר.פרופ בידר האם אפשר לסמוך על הבדיקות שלכם במאת האחוזים או שאתה ממליץ לעשות את הבדיקות הגנטיות לתורמת הכוונה לX שביר וCF
    ומה קורה עם הצהבת
    אני מבקשת תשובה ממצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה לפרופ בידר-דחוף

אהובה-
    29/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה לפרופ בידר-דחוף - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2011

לציין עוד שאני טיפלתי בעשרות נשים שעשו תרומה ולא זוכר תביעה אחת או תלונות לאורך שבע שנות יצירת ילדים יפיפיים.
    אני חושב שעל ציבור הנשים בכלל ,זוגות בכלל וכולם צריכים להעריך פעולת הרופאים על פועלם.
    נשים מארה"ב, אנגליה , איטליה ועוד באות לטיפולים אצלנו עקב כל היתרונות.
    אם לא הפעילות היו נשים צריכות לחפש מזור בארצות ניכר.
    כל ניסיונות ההכפשה יכולות דוקא לפגוע במטופלות שלנו שאם מחליט לא לטפל בהן.
    ב 7 שנים יצרנו ,כל הרופאים הבכירים באסותא, עשרות לדים ועשרות משפחות מאושרות ובכתיבת שורות אלה עלתה בדעתי מחשבה אולי מגיע לנו פרס ישראל והדלקת משואות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית אוקראינה-cf וצהבת-דחוף - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2011

אין שום מקרה של צהבת.איך בכלל תעבור צהבת?
    אם למשל יש צהבת לתורמת ,מה שלא יכול להיות כי הבדיקות מחמירות ותורמת עלולה ללכת לכלא אם תתרום עם צהבת,גם אז שיהיה לאישה בהריון זה כמעט לא סביר.
    המקרה של ה CF -באוקראינה עושים מוטציות אוקראיניות בלבד ובארץ יהודיות בלבד והמקרה בארץ נובע מטעות במעבדה כאן לאחר שהובא דם תורמת לזוג שהבעל נשא ולא נבדק ואין קשר לאוקראינה.
    הפרויקט באוקראינה מנוהל בשקיפות ובפיקוח משרד הבריאות ומי שמנסה ללכלך כאן שילכו ויעשו תרומה במקומות ללא שקיפות וללא פיקוח.
    מי שמתחבא בעילום שם ומפיץ שטויות שיזדהה ונוכל גם לענות לו וגם לתבוע אותו על דברי בלע.
    הפרויקט פועל דרך בית חולים אסותא 7 שנים ללא שום בעיות תוך פיקוח הדוק והתביעה היחידה את כה לא קשורה לתורמות באוקרינה.
    כל הרופאים הבכירים עובדים דרך פרויקט זה עקב היושר , השקיפות ופיקוח המוסדות .
    בגלל קנאת יהודים נחרב בית המקדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו