מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

בהמשך לתגובתך פרופ' בידר
איריס31/05/2011עברתי על הבדיקות האחרונות שעשיתי וראיתי שה E2 הוא 135
את ה AMH לא מצאתי אלה אם זה רשום בצורה אחרת
בכל מקרה אנחנו נפגשים אם הרופא היום, יש לך המלצות (חוץ ממה שהמלצת לבדיקות החוזרות) למה אני צריכה לבקש/ לשאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת fsh גבוההאיריס29/05/2011
שלום
אני בת 42 ואחרי תקופה של שנה הפסקה מטיפולי הזרעה להריון מתורם.
כיום אני בזוגיות והרופא שלי שלח אותי לעשות בדיקות ביום השלישי למחזור ובדיקת הFSH יצאה 14.2
רצינו אני ובן זוגי לנסות בצורה טבעית אבל בעקבות הבדיקה הרופא שלי (שיש לנו פגישה איתו השבוע לגבי הבדיקות ודרכי פעולה) אמר שהרזרבה השחלתית ואכות הביציות שלי בעיתית ואני צריכ הטיפולי IVF וגם זה יהיה קשה
אני קצת מבולבלת ולחוצה מכל זה ואשמח להמלצות מה כדאי לעשות.
אני מתכוונת לעשות בדיקה חוזרת ואולי לקבל עוד דעה. אני בכללית מאזור המרכז יש למשהו המלצה על רופא טוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת fsh גבוהה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2011תחזרי על הבדיקות בוסת כולל AMH ואז נוכל להגיד לך מה קורה.
יש להקפיד שיתנו גם תשובת E2 יחד עם FSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר...שאלה
איריס30/05/2011לפני שאני מעבירה לרופא שלי תוכל להסביר לי קצת על הבדיקות הנוספות שהמלצת לי?
עברתי על הבדיקות שעשיתי ולא ראיתי את AMH או שפספסתי
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' בידר...שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/05/2011אילו בדיקות המראות רזרבה שחלתית.
AMH הוא נמוך מאוד כשהרזרבה לא תקינה.
ה E2 צריך להיות נמוך כדי שנדע ערך אמיתי של FSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה רק לעזור לך בזה
מודאגת31/05/2011שאת הבדיקה AMH עושים במס' בתי חולים בארץ
באופן פרטי
ולא דרך קופת החולים כי עדיין זה לא בסל
לכן הרופא גם לא נתן לך אותה
אלה אם כן זה השתנה לאחרונה ממש
כי עד לפני חודשיים זה לא היה עוד בסל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)