לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרה
    רונה
    30/05/2011

שלום,
    אני 4 ימים לאחר החזרת 4 עוברים טריים. בת 39 לאחר 7 טיפולים שלא הצליחו( בעיית זרע). התמיכה הינה תמיד אנדומטרין( 3 פעמים ביום). עד היום בכל הסבבים מיד לאחר ההחזרה היה לי גודש בחזה שנעלם 4 ימים לפני קבלת המחזור. הפעם אין לי בכלל גודש. אני מבינה שהגודש הוא בגלל התמיכה ואינו בהכרח סימן להריון( עובדה שעד היום לא סימן הצלחה כלל). למרות זאת אני מוטרדת שהפעם אין גודש בכלל אפילו לא מיד לאחר ההחזרה. האם זה מעיד על בעייה ברירית( שהיתה טובה לקראת השאיבה), האם הפרוגסטרון נמוך וזה יכול להפריע לקליטה, האם יש טעם לבדוק זאת ואולי לשנות תמיכה והאם בכלל זה כבר מאוחר כי ההשרשה צריכה היתה להיות כבר וכל שינוי לא ישפיע?
    המון תודה על התשובה,
    רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רונה
    30/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר החזרה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    30/05/2011

שלום
    להערכתי, לעובדה שאין לך גודש הפעם אין משמעות מבחינת הסיכוי שהפעם תצליחי. והיא אינה מעידה בהכרח על רמה נמוכה של פרוגסטרון.
    למרות זאת, אם לא תצליחי גם הפעם, יש מקום לשקול להשתמש בפרוגסטרון אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו