מפחדת להתייאש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מפחדת להתייאש
    מתוקונת
    31/05/2011

שלום ד"ר
    אני בת 33 בריאה, לפני כ- 7 שנים הריתי הריון ספונטני ונולד לי בן. לאחר שנתיים ניסיתי להרות שוב אך ללא הצלחה, היום אני כבר כמעט שנה בטיפולי ivf אך שוב ללא הצלחה. הרופאים קוראים לי מקרה לא מוסבר. בדיקת הזרע של בעלי תקינה מאוד, לפני כחודשיים לאחר 4 טיפולים הרופא המליץ לי לעשות הסטרוסקופיה. עברתי גם את זה בהצלחה ולאחר מכן עוד טיפול ללא הצלחה. בעלי כבר לא רוצה לשמוע יותר על הטיפולים אך אני לא רוצה לוותר (עדיין). נכון להיום אני שוב עוברת טיפול אולי תוכל להמליץ לי על פרוטוקול אחר.
    עד היום לקחתי סופרפאקט, דקפפטיל, דקסמטזון לפני הטיפול והווסת (כל פעם ניסינו משהו אחר) ואז הייתי מזריקה 3 אמפולות של מנופור ו 300 גונל (בטיפול האחרון) היו לי 6 בציות שמתוכם הופרו 4 והחזירו 2. עכשיו אני שבוע לפני הווסת והתחלתי לקחת כל יום זריקה של דקפפטיל עד לווסת ולאחר מכן יבנו לי פרוטוקול חדש. יש משהו אחר שהיית ממליץ? אשמח לתשובתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת להתייאש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת להתייאש - תגובה

פרופ' שחר קול
    31/05/2011

פרוטוקול קצר מבוסס אנטגוניסט עם אגוניסט לביוץ.
    פיפל בשלב הלוטאלי שלפני המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו