מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צמחי מרפא סינייםאמא31/05/2011
מה דעתכם על צמחי מרפא סיניים בשמירה על הריון ?
כלומר : מניעת הפלה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה.
אמא31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא סיניים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/06/2011זה צריך לשאול את הסינים, לנו אין ניסיון בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני אנשים מעולים שיעזרו לך
מלני02/06/2011שניהם נחשבים מאוד בארץ ובעולם בתחום טיפולי הפוריות באמצעות דיקור וצמחים
אייל פוליטי- תיכנסי לאתר שלו שולחים לו מייל והוא עונה מייד
מיקה קפלן 0507980494 היא למדה בסין והיא מרצה במספר מכללות בתחום , היא עבדה מספר שנים בבית חולים העמק בעפולה במחלקת IVF במעבדות,כך שיש לה ידע אדיר בתחום המדעי של הפריות, אני מטופלת אצלה והיא מדהימה ומקסימה היא תענה לך על כל שאלה עם חיוך ואנרגיות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה.
אמא03/06/2011הגעתי סוף, סוף לאייל פוליטי, והוא מקסים ! רוצה שידביק אותי בשלווה שלו !
וכמובן ברכה והצלחה בקליטה להריון ושמירה על ההריון, עד ללידת ילד/ה בריא/ה.
אכי"ר. שבת שלום וחג שבועות שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שני אנשים מעולים שיעזרו לך - תגובה
פרופ` דוד בידר03/06/2011שוב אני חוזר זה לא פורום לפרסום.
אין לי תגובה לגבי פוליטי ,שהספקתי להכירו ,אך לענות בנושאי רפואה הפך לכלל עיסוקם של מספר שרלטנים העוסקים גם בעינינ דת.
לעניין הסינים-לאחרונה פנו אלינו מספר מרכזים בסין לבוא ולהרחיב את הידע הלא גדול שלהם בענייני פוריות והפריה היות ורמת החיים עלתה וכעת יש להם יותר אפשרויות לשלם לטיפולים..
היות והשאלה הייתה בענייני צמחים אז בבית חולים העמק לא נותנים צמחים לא בהפריות ולא למניעת הפלות.דרך אגב, אחוז ההפלות באוכלוסיה בכלל היא 10% מההריונות ובספרות ראיתי שבסין זה לא שונה ,למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
מלני05/06/2011אמרתי שמיקה עבדה מספר שנים במעבדות בהעמק ולכן יש לה הבנה בנושא וניתן לדבר איתה במונחים של טיפולי פוריות והיא תבין, אני מתנצלת אם השתמע מדברי שיש טיפול בצמחים בהעמק, לי היא מאוד עזרה יכול להיות שזה פסיכולוגי, הכי חשוב שכל אחד יבחר בדרך שגורמת לו להאמין שהוא יצליח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011השאלה הייתה לגבי שמירת הריון או מניעת הפלה אז מה הקשר שמיקה עבדה במעבדה?
היא הייתה צריכה לראות הריונות והפלות ובטוח בזה היא לא התעסקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
מלני05/06/2011רשמתי שיש לה נסיון וידע בתחום ושהיא יכולה להתייעץ איתה בחינם זה הכל, היא לא חברה שלי ואני לא מקבלת ממנה אחוזים , אבל כשהייתי צריכה ייעוץ טלפוני בתחום לפני שנהייתי מטופלת שלה היא מאוד עזרה לי בחינם ,והיא אחת המרצות המובילות בתחום הצמחים והפוריות בארץ, בסה"כ ניסיתי לעזור לבחורה שחיפשה עצה בתחום והפנתי אותה לשניים שאני וחברותיי מנסיוננו העשיר מאוד (לצערנו :)) חושבות שהם הכי טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצמחים לא מונע הפלה!
גו'לי06/06/2011צר לי לאכזב אך מניסיון וניסיונות חברותי הטיפוליים בצמחיים כל המיסביב לא עוזר
אך לא מזיק.
אולי לפני השאיבה וההחזרה כן ממליצה לעשות עיסוי בבטן התחתונה עוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)