E2 נמוך לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• E2 נמוך לפני שאיבה
    מיטל
    02/06/2011

שלום רב לרופאים
    רציתי להתייעץ לגבי רמות ה E2 שלי.
    עברתי כבר 7 הזרעות + 4 IVF כולם ללא הריון, ובכל פעם רמות ה E2 היו נמוכות משמעותית ממה שאני קוראת שבנות אחרות כותבות.
    בתחילה חשבתי שאולי בגלל זה היו בשלושת השאיבות הראשונות הרבה זקיקים ריקים אבל לאחר החלפת פרוטוקול בטיפול האחרון היו 9 זקיקים שבהם 8 ביציות (אחת צעירה ו 7 טובות שהניבו 5 הפריות של עוברים ברמה 1 בעלי חלוקה סימטרית וללא שברים בכלל) ובכל זאת ה E2 הגיע רק ל 2560 ביום שבו הזרקתי אוביטרל.
    שאלתי היא האם זה משהו שיכול להפריע להשתרשות? אם כן, מה ניתן לעשות בשביל להעלות E2?
    תודה
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    E2 נמוך לפני שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• E2 נמוך לפני שאיבה - תגובה

פרופ' שחר קול
    02/06/2011

מטרת הטיפול היא השגת הריון ולא העלאת ה - E2 . תשע ביציות בנוכחות E2=2560 - סביר.
    אם רוצים להעלות E2 - יש להשתמש ב - HMG (כגון מנוגון, מנופור) במקום REC FSH (פיורגון, גונל), או להוסיף LH (לובריס).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

מיטל
    02/06/2011

הטיפול כלל הזרקת 3 מנופור + גונאל 150 ובכל זאת זה הערך שהתקבל.
    אם זה תקין אז בסדר אבל השאלה שלי אם רמות E2 נמוכות לא עשויות לפגוע בסיכויי ההשתרשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... - תגובה

פרופ' שחר קול
    02/06/2011

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו