רפואה אלטרנטיבית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רפואה אלטרנטיבית
    קרן
    02/06/2011

שלום, אחרי 7 הזרעות ו 2 IVF ללא הריון. ב-IVF נשאבו 9 ובפעם השניה 11 ביציות . בכל פעם רק 2 עוברים הוחזרו וכל היתר לא היו הפריות או עוברים לא התפתחו. הרופא אמר לי שהביציות לא מגיעות לבשלות. למרות שנשאבו בגדלים של בין 18-24 מ"מ.
    אני מאוד מאמינה ברופאים שליו ברפואה קונבנציונלית, אך האם יש מקום לשלב רפואה אלטרנטיבית כגון דיקור סיני? האם זה יכול להזיק לתהליך הרפואי?.
    אני רוצה בהזדמנות זו להודות לכל הרופאים שלוקחים פסק זמן מסדר יומם העמוס ועונים פה לכל שאלה גם אם היא מאוד פשוטה..(בלשון המעטה...) ולכל מי שיש והיו תלונות על הדרך בה אתם עונים - שפשוט תנסה לפנות לרופא שלה או למנהל המחלקה בה היא מטופלת ואחרי שתקבל מענה או תור לפגישה שחל אחרי חודש במקרה הטוב, כבר לא תתלונן. ישר כח ותודה על כל תשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה אלטרנטיבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

קרן
    04/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה אלטרנטיבית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/06/2011

לא הבנתי מה זה ביציות לא בשלות או לא מגיעות לבשלות.זוהי דרך להסביר דברים לא מוסברים.
    בכל מקרה להעזר ברפואה אלטרנטיבית לא מזיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו