מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהff04/06/2011
היי צוהריים טובים
אתמול עשיתי שאיבה ולצערי שאבו רק ביצית אחת. הייתי לוקחת זריקות כל יום פורגיון 125 ואז ביום השישי התחלתי לקחת בנוסף לפיריגון לקחת אוגולטרן במשך 5 ימים ביום הרביעי אמרו לי לקחת בשעה 9 בערב אובטריל כל השבוע הייתי קמה עם כאבים ברחם ביום שישי יומים אחרי לקיחת האובטריל ביום של השאיבה קמתי עם כאבים חזקים ברחם בקושי הלכתי שהגעתי למחלקה אמרתי להם על הכאבים הם אמרו לי שאני יכניס לשאיבה להגיד להם ושם יעשו לי אולטרסאונד. אחרי שיצאתי מהשאיבה אמרו לי שהכאבים שהיו לי הם נוזלים בבטן וששאבו לי קצת מהנוזלים לפני ששיחררו אותי לבית עשו לי שוב אולטרסאונד וראו שיש לי עדיין נוזלים.
שהגעתי לבית בקושי ישבתי ובקושי שכבתי לא יכלתי לזוז הרגשתי שהכל הגוף שלי תפוס היו לי כאבים חזקים בבטן.
בלילה בקושי ישנתי כל שעתיים הלכתי לשירותים והיום קמתי יותר טוב אבל עדיין עם כאבים ברחם ובבטן ובבטן למעלה מתחת לחזה.
ממה ניגרם לי הנוזל? איך אני יכולה להוציא את הנוזל? הוא יוצא לבד?
אני לוקחת דוקסילין ומדרול ואנטומדרין
אני יכולה לקחת אקמול לכאבים ?
בשאיבה הראשונה שלי שאבו לי 12 ביציות מהן 10 בשלות והופרו 6 ביציות
בשאיבה הזו שאיבו לי רק ביצית אחת למה זה קורה?
יש סיכוי עדיין?
תודה רבה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011יש לך גירויי יתר. האם הפסקת להזריק ליום או יומיים את הפיוריגון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ff05/06/2011תודה רבה על תשובתך..
לא שלא לקחתי את הפירוגיון אבל אני חושבת שבאחד מין הימים אני לא לקחתי בדיוק 125 סובבתי את העט ל125 ושהזרקתי בדיוק ניגמר לי הפירוגיון אז תארתי לעצמי שהזרקתי לעצמי בדיוק מה שצריך..
האם טעיתי שככה עשיתי?
האם בגלל שלא לקחתי באחד מין הימים פוריוגן מלא אז בגלל זה שאבו לי ביצית אחת?
זה מה שגרם לששאבו לי ביצית אחת?
תודה רבה רבה על תשובך והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/06/2011לא, אך לא ברור לי למה.מה היו תוצאות ה E2 והפרוגסטרון ביום האוביטרל ואיך הלך הפרוטוקול? כי משהוא לא היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר
ff05/06/2011ביום של האובטריל לא עשיתי בדיקות דם וגם לא יום למחרת. אני עשיתי בדיוקת דם ביום שלישי ואמרו לי להמשיך את הפיורגון 125 ואורגלוטרון ויום למחרת לקחת אובטריל בשעה 9 ולבוא ביום שישי לשאיבה..
אז אני לא יודעת מה התוצאות ה E2 והפרוגסטרון ביום האובטריל.
ומחר יש לי החזרה של העובר.
ששאלתי את הרופאה שעשתה לי את השאיבה איך יכול להיות ששאבו לי רק ביצית אחת ובשאיבה הראשונה שאבו לי 13 ביציות אז היא אמרה שהפעם הזו ההורמונים שלי היו נמוכים פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר06/06/2011טוב אם כך קשה לדעת, אך משהוא לא היה תקין במהלך הפרוטוקול.. תמיד צריך לדעת ערכים של הורמונים ביום האוביטרל ואם היא אמרה שההורמונים היו נמוכים אז שמה הייתה בעיה כלשהיא.
נקוה שבכל זאת תצליחי למרות שהמחזור הזה לא היה כל כך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' דוד בידר
ff06/06/2011שלום קודם כל אני רוצה להודות לך על הזמן היחס והסובלנות שלך תודה..
היום ניגשתי להחזרה לפני ההחזרה ישבנו אני ובעלי עם הרופא המטפל שלי והוא שאל אותי איך שאבו לי ביצית אחת והאם קרה משהו עם הזריקות ואמרתי לו מה היה לי עם פיריגון הוא אמר שזה לא קשור שהזקיקים גדלו יפה כתגובה לפירגיון אז ששאלנו אותו איך יכול להיות ששאבו ביצית אחת ומה גרם לזה הוא פשוט לא נתן לנו תשובות והסברים הגיונים שאיך זה קרה..
היום החזירו לי עובר אחד עם 4 תאים
מה הסכוי שזה יצליח? סכוי טוב?
תודה רבה על הכל והמשך יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2011תמיד יש סיכויים אך הם לא רבים.
היות ולא ידועים כל פרטי מהלך הטיפול ובמיוחד בדיקות שלא נעשו ביום האוביטרל קשה להגיד מה הסיבה אך אני משער שהתוצאות היו בעיתיות ביום מתן האוביטרל וזה קורה בפרוטוקולים של אולגלטרן.
אך כרגע צריך להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)