מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסור בידר נטשת אותנו?מירי07/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרופסור בידר נטשת אותנו? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2011נותן לאחרים שיענו לפי בקשה של לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להגיב לך על זה
ממני08/06/2011אל תבלבל לנו את השכל בבקשה!!!
(בנימה שלימונית תקפוץ לנו ואתה תמשיך לענות)
אתה רופא משכמך ומעלה. אדם מקצועי מאוד
אל תפסיק לעזור לנו. אתה ישעותנו בכל הסיר לחץ
הרותח שלנו. ומציל אותנו בכל פעם מחדש.
הרופאים שעונים כאן מעולים גם כן, ואין בכך כל ספק!
אבל לעא לענות כי ביקשה??? עד כאן!!
שיהיה לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חייבת להגיב
אלמונימית08/06/2011נו,באמת??אז היא אמרה .....
אנחנו דורשים שתחזור!
אתה מחייה את הפורום ונותן תשובות מקצועיות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חייבת להגיב
מירי08/06/2011אמרה אז??? הגזמת, לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה, תסלח לי אבל ההתעסקות הזו היא ילדותית, אתה לא חייב פה כלום, אף אחת לא משלמת לך על היותך פה לעזר ולתמיכה, אנחנו בסה"כ פה מבחירה ומי שלא טוב לה שלא תהיה פה, לא מכריחים אף אחת.
גם אני יכולה להגיד למשל שלא נעניתי לשאלות ששאלתי, אז? מישהו פה חייב לי משהו, לא? כמו לכל אחת אחרת פה בפורום שלא חייבים לה.
אתה עושה את זה תוך רצון לעזור ותורם מזמנך הפרטי, אז למהההההההה אתה מתרגש ממה שהיא כתבה??????
איך אמא שלי אומרת? את יודעת מי את ומה את שווה, תמשיכי הלאה, אל תתעסקי בקטנות, יש דברים יותר חשובים בחיים, אז אני לא אמא שלך אבל אומרת לך את זה.
מקווה שתמשיך לעזור לנו ברגשי משבר וחוסר ודאות או חוסר ידיעה, באמת, לא כולנו יכולות להרשות לעצמנו רופא פרטי שנשלם לו ממיטב כספינו שנוכל להטריד אותו בנייד, ולא תמיד זוכרות באותו רגע מה צריך לשאול ולפעמים קורה משהו שמטריד וצריך תשובה בו במקום, ואתה פה איתנו וזה חשוב לנו.
תודה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר אנא חזור בך
נירית08/06/2011לא להאמין מה ששאלה חוזרת ונישנית על שיכחה של כדור אחד של חומצה פולית, יכולה לעשות!! לדעתי, ולדעת רבות פה, אופן ההתבטאות כלפיך לא היה הוגן בעליל ולא מוצדק. ראוי שאנשים יחשבו פעמיים בטרם הם כותבים (כן, גם אם הן נשים שנמצאות בתקופה מתוחה - זו לא הצדקה להתבטאויות מסוג שהיה.
לכן, נדמה לי שרבות מאיתנו מבינות את הרגשתך, ורוצות לחזק אותך ולבקש שתישאר.
ולשאלות ספיצפיות שאינך מוכן להגיב (בצדק), תן לרופאים אחרים להגיב במידה וימצאו לנכון. שיהיה לך חג שמח ומלא אור, לך ולמשפחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל הרופאות בדימוס
שלגייה08/06/2011אולי מישהי מכן מוכנה לענות על שתי שאלות:
1) מיכוון שאתן יודעות מהי שאלה מיותרת - אנא הסבר רפואי ומלומד מכן - מדוע כשאומרים שצריך לקחת תרופה על בסיס יומיומי, זה לא משנה שמדלגים על יום?
האם התרופה מכסה ל-24 שעות? האם יש לה מנגנון אחר? באיזה תרופות זה משנה? באיזה לא? מה המנגנון שקובע עד מתי תרופה עובדת? איך יודעים מתי זה כן יכול לגרום נזק ומתי לא?
2) מדוע רוב הבנות כאן שואלות שאלות חזורות הלוך ושוב, וזה בסדר (תבדקו, זה כל הזמן), ורק למישהי אחת אסור? האם אתן באמת לא שמות לב למה שקורה כאן? האם אכפת לכן אך ורק מעצמכן? האם לא אכפת לכן שרופא בוחר לכתוב בצורה פוגענית מכוונת כלפי מישהי?
כאשר הוא ענה לבנות אחרות כאן בצורה פוגענית, אני לא נשארתי מהצד, אכפת לי גם מאחרות.
התנהגותכן מראה על אנוכיות, כי אתן רוצות תשובה מהר, אבל ללא שום אכפתיות לגבי אחרות.
וד"א, לא היתה כאן עכשיו שום שאלה שלי שהוא היה צריך לדלג עליה ולהשאיר מקום לרופא אחר, כמו שהייתי מצפה מרופא שאינו רוצה לענות. כך שיש כאן סתם רצון להצית את האש מחדש.... על חשבוני כמובן... ורצון ענק שתתחננו לפניו, והנה - אתם קופצות דום!
אני מודיעה לכן חגיגית, שאם אשאל כאן שאלה ואדחק כל פעם לדף אחר - אתלונן אצל מנהלי האתר. יש לי זכויות כמוכן שיענו לי על שאלות ולא ידחקו אותן, לא פחות מאף אחת אחרת.
מעולם לא השתלחתי כאן באף אחת אחרת כשהיה לה ויכוח עם רופא מסוים, וד"א הוא כבר איים בעבר שיעזוב, כשבת אחרת העירה לו על משהו.
וד"א, אם הוא טוען שזה לבקשתי, אז מדוע הוא ענה בכל השבוע האחרון, לאחר הויכוח?
שאו ברכה על שיתוף הפעולה נגדי עם פרופ' בידר, בהכוונתו ובהנהגתו.
אני מקווה שלכל אחת כאן יהיה מותר להמשיך לשאול שאלות שמטרידות אותה, ושהתשובות שינתנו יהיו תשובות רפואיות מכובדות ומכבדות (גם לשאלות, שכביכול, חוזרות, וגם לשאלות חוזרות למי שהתשובה לא סיפקה אותה).
מאחלת לכולן - גם לאלה המשתלחות בי - שנשיג היריון במהרה, ולא נצטרך יותר את הפורומים... רק קצת סובלנות ואכפתיות לגבי האחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות-אל תלבו את הויכוח המיותר שוב!
מודאגת08/06/2011אני לא מתכוונת להגיב,אולי זה ידעך...
.
פרופ' בידר -אני מרשה לעצי לומר בשמי ובשם בנות נוספות שתשובתך בפורום נחוצות ועיניניות אתה לא שוכח לענות,ויש לך סבלנות גם שהשרשור ארוך ומייגע.
אז תודה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם כל הכבוד, לימונית לא אמורה
לוסי08/06/2011להכתיב סדר יום לפורום. קראתי בצער את הוויכוח שהיה ביניכם וזה לא נחמד, אבל היא לא אמורה להכתיב כלום לרופאים ולגולשים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתגעגעגת לחוש הומור שלך...
אני08/06/2011תמשיך להעלות לנו חיוך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)