השרשרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השרשרת עוברים
    ישועה
    07/06/2011

שלום רב,
    בתאריך 29.5 הוחזרו 2 עוברים טריים לרחם, היום ה- 7.6 התחילו לי מיחושים בחזה (הוא נפוח) וכאבי מחזור לתמיכה אני נוטלת נרות אנדומטרין , והיום כשהחדרתי את הנר הופיע לי על המוליך דם (ורוד), וכן בניגוב הפרשה בצבע חום בהיר
    שלתי היא כזו: האם יתכן שזהו דמם כתוצאה מהשתרשות העובר(או שהשתרשות מתרחשת מוקדם יותר), האם זה מעיד על המחזור שקרב ובא ועל כשלון הטיפול
    בבקשה ענו לי -בדיקת הדם של ההריון תערך רק ב- 12.6 מכיוון שיום ה- 12 יצא על יום שישי ודחו את הבדיקת דם ליום ראשון, האם אוכל לבצע כבר ביום שישי הקרוב בדיקת הריון ביתית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השרשרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה!!!!

ישועה
    08/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השרשרת עוברים - תגובה

ד''ר דוד ישי
    08/06/2011

שלום
    יש אפשרות שההפרשה הדמית בכלל אינה מהרחם אלא מהנרתיק. אם היא מהרחם, היא בהחלט יכולה להיות קשורה להשרשה ולא לבשר על הפלה. אם מדובר בבדירה בשתן , המתיני ליום שבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו