שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בר
    09/06/2011

אני בת 29 ובעלי בן 30. אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה במשך חצי שנה. יש לציין כי עברתי הפלות בעבר (הפלה טבעית +מלאכותית). אני אחרי צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים למעט מחיצה קטנה שלא אמורה להפריע לכניסה להיריון ולהתפתחותו עפ"י הרופא שבחן את ההיסטרוסקופיה. שלחתי את בעלי ל-2 בדיקות זרע ושתיהן יצאו תקינות (5 אחוז תאים תקינים וריכוז 115 תנועתיות טובה וכל השאר גם עומד עפ"י הטווח התקין). עשיתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין והמחזור שלי סדיר בן 29-30 יום ויש ביוץ (עפ"י הרופא המטפל). אני לא רואה סיבה לאי הכניסה להיריון בייחוד מהסיבה שחוותי הירינות בעברי.
    רציתי לשאול אם גם החודש אני לא אכנס להיריון איזה טיפול אני צריכה לקחת?? הרופא הציע לי אוביטרול, אבל אינני מבינה מדוע אם אני מבייצת ואף נעזרת בבדיקות ביוץ. אשמח אם תוכל לתת לי עצה להמשך טיפול / בדיקות שצריך לעשות וכדומה.
    תודה מראש שוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/06/2011

הפלות הן סיבה די משמעותית לאי הצלחה להרות למרות הבדיקות התקינות.
    אחרי גרידות מופיעים זיהומים,ולו קלים,שבהמשך גורמים לפגיעות בריריות החצוצרה ויוצרות הדבקויות באגן.
    לכן יש להתחיל בטיפול בזריקות הורמונליות ל3 מחזורים ואם אין הריון לעבור להפריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו