מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- די לחוצה וצריכה עזרהמאיה09/06/2011
שלום
אני בת 27, נכנסתי החודש להריון ספונטני כשהייתי בהפסקה מטיפולים החודש על רקע לא מוסבר.
מחזור סדיר בד"כ. ת.א לוסת 26.4
בטא ראשונה 29.5: 105
בטא שניה 31.5: 304
4.6 בטא 1509, נצפה שק הריון בגודל 4 מ"מ.
9.6- היום אולטראסאנד: נצפה שק הריון 9 מ"מ ושק חלמון אך לא נצפה עובר וכמובן לא דופק.
לפי הרופאה שלי אני צריכה להיות שבוע 6+2, ולפי זה היה צריך לראות גם עובר ונתנה עוד בדיקה לעוד שבוע.
אבל האם זה עדיין נראה תקין ויש סיכוי שבשבוע הבא כבר יהיה עובר?
לאיזה גיל הריון מתאים שק 9 מ"מ עם שק חלמון? ובאיזה שבוע צריך לראות קטוב עוברי?
אני די לחוצה ומקווה לטוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות לשאלתי.תודה
מאיה09/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לשאלה שלי-תודה
מאיה09/06/2011לפי הווסת האחרונה אני צריכה להיות 6+2 אבל לפי בדיקת האולטראסאנד ההריון מתאים ל5 שבועות וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי.תודה
מאיה11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי?תודהה
מאיה11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי לחוצה וצריכה עזרה - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011הרופאה צודקת, לכן הסיכוי להריון תקין אינו גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי
מאיה11/06/2011שלום ד"ר
יש עוד רופאה שעשיתי אצלה עוד בדיקה באותו יום והיא טענה שזה מתאים לשבוע 5 וחצי ויכול להיות שהיה פשוט איחור בביוץ.
אז בכל זאת שהייתה התקדמות ונצפה שק חלמון אחרי שק הריון הסיכוי להריון תקין עדיין נמוך?
תודה
יש לי אולטראסאנד ביום חמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעתך פרופ' בידר
מאיה12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעתך פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2011בכל מקרה אין כרגע מה לעשות ואם הרופאה ראתה שק חלמון זה טוב.
האם אין לך סימני הריון כמו נחילות, כאבי שדיים וכו? אם כן זה טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי - תגובה
פרופ' שחר קול12/06/2011אם מועד הביוץ אינו ידוע באופן מדויק אין משמעות לקביעת השבוע. לפי מה נקבע שבוע 6 ויומיים???
יש להמשיך במעקב. יתכן הופעת דופק בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה12/06/2011שלום ד"ר שחר ופרופ בידר:
הביוץ לא ידוע בדיוק כי היה הריון ספונטני ונקבע 6+2 לפי הווסת ולא אולטראונד.
לפי אולטראסאונד נקבע 5 וחצי שבועות לאותו יום בו עשישתי את הבדיקה בחמישי שעבר.
בקשר לסימני הריון כן יש לי לפעמים בחילות וכל הזמן כאבי שדיים.
מקווה שהכל יסתדר בסוף.
תודה לכם צוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)