פטריה ושאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פטריה ושאיבה
    לילוש
    05/01/2008

שלום לרופאים
    אתמול עברתי שאיבה, יומיים לפני השאיבה החל לשרוף לי בפתח הנרתיק, הרופא אמר שאולי פטריה אבל אין שם שום דבר משמעותי וביצע לי בכל זאת את השאיבה. זה מגרד ושורף נורא!
    1.האם אין סיכוי שהזיהום יעבור לשחלות שכן נכנסים דרך הנרתיק?
    2.האם מותר להשתמש בקרם חיצוני לפטריה ודלקת כאשר משתמשים בתמיכה פרוגרסטרונית וגנאלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ושאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לילוש

ד''ר דוד ישי
    05/01/2008

הפטריה בנרתיק לא גורמת לנזק לשחלות או לעוברים. בגרד החיצוני אפשר לטפל ע"י משחה כמו דרמקומבין. אפשר לקחת גם טבליה חד פעמית של חומר שנקרא טריקאן דרך הפה לטיפול בפטריה שבתוך הנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

לילוש
    05/01/2008

גם בתהליך ההחזרה שבו הצנטר עובר דרך הנרתיק אל הרחם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילוש

ד''ר דוד ישי
    05/01/2008

גם ההחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת לא פטריה, כנראה שזאת דלקת בשתן

לילוש
    06/01/2008

היי דר' ישי
    הצריבה היא מהשתן, קבלתי סידורל והרופא שלח אותי לתרבית. אני מקווה שתשובתך בעינה עומדת ואין בעיה עם ההחזרה ולקיחת אנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו