קרון וכריתת חצוצרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרון וכריתת חצוצרות
    טלי
    06/01/2008

לרופאים היקרים שלום רב,
    יש לי מחלת קרון שכתוצאה ממנה היו לי מספר דלקות בחצוצרות לאורך השנים וגם הדבקויות. לאחרונה אובחן מצב שנקרא הידרוסלפינקס שאם הבנתי נכון החצוצרה חסומה ויש לה שק המכיל נוזל. נאמר לי על ידי רופא הנשים שלי שזה עשוי להסביר למה טיפולי ההפרייה שלי (ארבעה) לא הצליחו ויש סיכוי שהנוזל חודר לרחם ומקשה על היקלטות העוברים ואולי כדאי לשקול כריתת החצוצרות כדי להגדיל את הסיכוי. האם הוא צודק? ואם כן האם את הניתוח עושה מומחה לפוריות? האם כריתת החצוצרות לא תקטין דוקא את הסיכוי להריון? כמה זמן אחרי ניתוח כזה אפשר לעשות שוב הפרייה? תודה רבה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרון וכריתת חצוצרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שאני בת 29

טלי
    06/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    06/01/2008

צודק הרופא שלך. חצוצרות דלקתיות מלאות בנוזל מורידות את הסיכוי להריון ועדיף לכרות אותן. מצער שזה קורה לאישה צעירה כמוך . אבל אין מה לעשות. החצוצרות במצב כזה חסרות תועלת ואין סיכוי להריון טבעי דרכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו