פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון
    קרן
    16/06/2011

ד"ר שלום

מחדירה לנרתיק 2 נרות פרוגסטרון ביום ומרגישה כבדות ועייפות חזקה האם זה בסדר?

האם המונח פרוגסטרון ואנדומטרין זה אותו דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן מה קורה? שאלת כבר היום

נירית
    16/06/2011

את השאלה בוריאציות דומות מאוד 10 פעמים!!!!!! ושני הרופאים ענו לך 4 פעמים. אולי די כבר גם אתמול הצפת את הפורום באותן שאלות על פרוגסטרון. מבינה את הלחץ שלך מאוד. אבל תני גם לרופאים שיענו לבנות אחרות.והם כבר ענו לך על השאלות. אפילו אני עניתי לך מנסיוני. תשחררי לחץ. זה לא בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - חצופה שכמותך

קרן
    16/06/2011

קודם כל את חצופה ברמות ולא רופאה ואינך צריכה להגיב לשאלות של אנשים אחרים גם עם זה 100 שאלות שחוזרות על עצמן

את בכלל לא יודעת על מה אני שואלת. נכון אני בלחץ ואפילו ד"ר ישי אמר באחת התשובות שהוא מבין את החשש והלחץ זה לא מובן מאליו להכנס להריון כל יום

אני עברתי 2 הפלות תוך תקופה קצרה וברצוני ולא לא רוצה להגיע למצב של טיפולים. אז מן הראוי שלא תכנסי לשאלות של אנשים ותתחילי לענות את לא רופאה ואיני מעוניינת שתעני על אף שאלה כמו שעשית אתמול למה מי את בכלל??? שתגידי לי לא להיות לחוצה את יודעת מה הבעיה על מה את מדברת בכלל.

את זה תשאירי לרופאים הנהדרים שיש בפורום זה שעזרו לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמאל'ה - איזה תגובה

נירית
    16/06/2011

ראשית התייחסתי אליך יפה, ואמרתי לך שאני בהחלט מבינה אותך. גם אני אחרי הפלה, אז מבינה מאוד. אבל את שואלת את אותן שאלות שוב ושוב. את מסתכלת על תשובות הרופאים שטורחים לענות לך על אותה שאלה?
    וחוץ מזה אמרתי לך לא להיות לחוצה - כי מה יעזור לחץ? הוא יפתור לנו את הבעיות? לא.בקיצור, את לא צריכה להתנפל עלי, בסה"כ תעקבי אחרי התשובות של הרופאים שעונים לך שוב ושוב. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרן
    17/06/2011

עניתי לך כך כי את לא מבינה אצלי עד שאני מקבלת תשובה מהרופאים דברים השתנו עם זה דימום או כאב חזק לכן השאלות היו קצת שונות וחוץ מזה כאשר יש הפלות חוזרות זה לא מובן מאליו שיהיה הריוון תקין שוב. אז החשש הוא מובן

אני פשוט לא חושבת שזה מתפקידך לענות על השאלות שהבנות כותבות

ומס' פעמים ראיתי שאת עונה לשאלות בשביל זה יש את צוות המומחים

ואם פניתי לפרופ' בידר זה לפרופ' בידרולא ל"רות" הוא הרופא המקצועי והוא עזר המון בפורום זה

אז בבקשה אל תעני לשאלותיי יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו