מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרוןקרן16/06/2011
ד"ר שלום
מחדירה לנרתיק 2 נרות פרוגסטרון ביום ומרגישה כבדות ועייפות חזקה האם זה בסדר?
האם המונח פרוגסטרון ואנדומטרין זה אותו דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן מה קורה? שאלת כבר היום
נירית16/06/2011את השאלה בוריאציות דומות מאוד 10 פעמים!!!!!! ושני הרופאים ענו לך 4 פעמים. אולי די כבר גם אתמול הצפת את הפורום באותן שאלות על פרוגסטרון. מבינה את הלחץ שלך מאוד. אבל תני גם לרופאים שיענו לבנות אחרות.והם כבר ענו לך על השאלות. אפילו אני עניתי לך מנסיוני. תשחררי לחץ. זה לא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - חצופה שכמותך
קרן16/06/2011קודם כל את חצופה ברמות ולא רופאה ואינך צריכה להגיב לשאלות של אנשים אחרים גם עם זה 100 שאלות שחוזרות על עצמן
את בכלל לא יודעת על מה אני שואלת. נכון אני בלחץ ואפילו ד"ר ישי אמר באחת התשובות שהוא מבין את החשש והלחץ זה לא מובן מאליו להכנס להריון כל יום
אני עברתי 2 הפלות תוך תקופה קצרה וברצוני ולא לא רוצה להגיע למצב של טיפולים. אז מן הראוי שלא תכנסי לשאלות של אנשים ותתחילי לענות את לא רופאה ואיני מעוניינת שתעני על אף שאלה כמו שעשית אתמול למה מי את בכלל??? שתגידי לי לא להיות לחוצה את יודעת מה הבעיה על מה את מדברת בכלל.
את זה תשאירי לרופאים הנהדרים שיש בפורום זה שעזרו לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמאל'ה - איזה תגובה
נירית16/06/2011ראשית התייחסתי אליך יפה, ואמרתי לך שאני בהחלט מבינה אותך. גם אני אחרי הפלה, אז מבינה מאוד. אבל את שואלת את אותן שאלות שוב ושוב. את מסתכלת על תשובות הרופאים שטורחים לענות לך על אותה שאלה?
וחוץ מזה אמרתי לך לא להיות לחוצה - כי מה יעזור לחץ? הוא יפתור לנו את הבעיות? לא.בקיצור, את לא צריכה להתנפל עלי, בסה"כ תעקבי אחרי התשובות של הרופאים שעונים לך שוב ושוב. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן17/06/2011עניתי לך כך כי את לא מבינה אצלי עד שאני מקבלת תשובה מהרופאים דברים השתנו עם זה דימום או כאב חזק לכן השאלות היו קצת שונות וחוץ מזה כאשר יש הפלות חוזרות זה לא מובן מאליו שיהיה הריוון תקין שוב. אז החשש הוא מובן
אני פשוט לא חושבת שזה מתפקידך לענות על השאלות שהבנות כותבות
ומס' פעמים ראיתי שאת עונה לשאלות בשביל זה יש את צוות המומחים
ואם פניתי לפרופ' בידר זה לפרופ' בידרולא ל"רות" הוא הרופא המקצועי והוא עזר המון בפורום זה
אז בבקשה אל תעני לשאלותיי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)